stayinghome
Hectopat
Merhaba,
Sağlamlisans'tan şu linkteki Office 2019 key almayı planlıyorum.
www.saglamlisans.com
Ürün açıklamasında Retail key yazıyor. Bu sanırım format atınca da tekrar kullanabiliyoruz demek değil mi? Ben destek ekibine sorduğumda cihaza bğalı oluyor demişlerdi ama belki ben yanlış hatırlıyorumdur.
Önerilerde yazılımbudur sitesini de önermişler ama Retail key mi anlaşılmıyor pek, sadece format atınca aynı cihaza tekrar yüklenebilir diyor.
www.yazilimbudur.com
Bu arada Office 365 hesabı mı önerirsiniz yoksa Office 2019 Pro Plus key mi?
Teşekkürler.
Sağlamlisans'tan şu linkteki Office 2019 key almayı planlıyorum.

Office 2019 Pro Plus Lisans Key Satın Al | Sağlam Lisans
Office 2019 Satın Al. Faturalı orjinal en ucuz fiyata Microsoft Office 2019 Professional Plus key. Değişim ve iade garantisi. Anında teslim edilir.

Ürün açıklamasında Retail key yazıyor. Bu sanırım format atınca da tekrar kullanabiliyoruz demek değil mi? Ben destek ekibine sorduğumda cihaza bğalı oluyor demişlerdi ama belki ben yanlış hatırlıyorumdur.
Önerilerde yazılımbudur sitesini de önermişler ama Retail key mi anlaşılmıyor pek, sadece format atınca aynı cihaza tekrar yüklenebilir diyor.

Office 2019 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarı Key 32&64 Bit « Yazılım Budur- Yazılıma Dair Herşey - Windows 10 Pro
Yazilimbudur.com Windows 10 , microsoft office ürünleri Ve işletim sistemi yazılımlarının tedarikçisi . Aynı zamanda Bilgisayar OEM ürün tedarikçisidir.

Bu arada Office 365 hesabı mı önerirsiniz yoksa Office 2019 Pro Plus key mi?
Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: