Office 2019 Plus ürün anahtarı güvenilir mi?

Daha fazla  
Merhaba. PowerPoint, Word için yanilmiyorsam Office programı almam gerekiyormus. Kendi sitesindeki fiyat çok fazla geldi. Amazon da bunu buldum:
Screenshot_2021-06-26-00-18-07-967_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Bu güvenli mi? Aynı zamanda PowerPoint ve Word var mı? Şimdiden teşekkürler.

Word ve PowerPoint vardır. Kurumsal olarak kullanılmadığı sürece sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Çoğumuz bu tip lisansları kullanıyoruz.

Merhaba. PowerPoint, Word için yanilmiyorsam Office programı almam gerekiyormus. Kendi sitesindeki fiyat çok fazla geldi. Amazon da bunu buldum:Eki Görüntüle 1083735
Bu güvenli mi? Aynı zamanda PowerPoint ve Word var mı? Şimdiden teşekkürler.

Büyük ihtimalle key çalışır çalışmassa iade edersin Amazon iade konusunda hep müşterinin yanında oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil. Ben daha önce almıştım msdn lisansı satmışlar bana. 1 yıl sonra lisans patlamıştı yenisini de veremediler msdn hesapları patladığı için.

Patlama ihtimali sıfır değildir ama pek yüksek de değildir. Ben 3 yıldır benzer bir satıcıdan aldığım Windows 10 + Office 2016 lisansını kullanıyorum. Yalnız Office 365 hesabı şeklinde olanlara şahsen pek güvenemiyorum çünkü onlar satıcının açtığı bir Office hesabının devri şeklinde oluyor sanırsam. Sizinki ise standart tek seferde ödemeli türden. Pek sorun olacağını sanmam ama satıcının yorumlarını vs. mutlaka araştırın tabii.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı