Evet ben de buradan aldım. Gayet başarılı.40 tl ye 1 senelik ada özel mail de veriyorlar. Ben hem 2019 pro lisans aldım hem de 365 aldım. Sıkıntı yaşamadım.
![]()
Office 365 Pro 5-Cihaz (Ada Özel Mail)
Office 365 Pro Lisans İle İster Kendi Bilgisayarınızda Çalışın İsterseniz de Dosyalarınızı İnternete Ortamına Aktararak İstediğiniz Yerden Ulaşınenucuzlisans.com
35 tl ve 40 tl biri ada ozel mail diyo. ne farki var? ada ozel olmazsa nolur?40 tl ye 1 senelik ada özel mail de veriyorlar. Ben hem 2019 pro lisans aldım hem de 365 aldım. Sıkıntı yaşamadım.
![]()
Office 365 Pro 5-Cihaz (Ada Özel Mail)
Office 365 Pro Lisans İle İster Kendi Bilgisayarınızda Çalışın İsterseniz de Dosyalarınızı İnternete Ortamına Aktararak İstediğiniz Yerden Ulaşınenucuzlisans.com
35 tl ve 40 tl biri ada ozel mail diyo. ne farki var? ada ozel olmazsa nolur?Evet ben de buradan aldım. Gayet başarılı.
simdi alsam lisans verilirmi ya yarinmi?Sorun olacağını düşünmüyorum. Ben öyle aldım. 35 veren 40 ta verir.
Çok hızlı oluyor işlem. Eğer olmazsa canlıdan yazabiliyorsunuz. Yanlış hatırlamıyorsam wp hattı da vardı.simdi alsam lisans verilirmi ya yarinmi?sacma soru ola bilir. bilmek istedim
Hiç sıkıntı olmuyor. Adınız muhittinse Muhittin@anbc123.com tarzı bir mail veriyor size, şifresini değiştiriyorsunuz sonra. 1 yıl kullanıyorsunuz. Ben ismime özel mailli almayı tercih ettim.35 tl ve 40 tl biri ada ozel mail diyo. ne farki var? ada ozel olmazsa nolur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.