Office 365 - Office 2019 için Lisans Anahtarı Almak

Merhabalar. N11, Gittigidiyor gibi sitelerden Office için key almak istiyorum. Daha önce Windows için almıştım fakat Office için 365 - 2019 gibi seçenekler var, bazılarında sadece hesap ve şifre gönderilir gibi şeyler yazıyor. Benim kendi Windows cihazımda ve Microsoft hesabımda kullanabileceğim ürün anahtarı tam olarak nasıldır yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversite öğrencisiysen eğer ücretsiz lisans veriyorlar.
Hocam üniversite maili ile kaydoluyorum aboneliklerde Office 365 A1 for students tanımlı oluyor fakat Uygulamalar ve Cihazlar kısmında "Şu anda size Office masaüstü uygulamalarını içeren bir Office lisansı atanmadı. Kuruluşunuz için Office'i nasıl edinebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için yöneticinizle iletişim kurun." böyle bir yazı var. İndirilebilir olarak kullanamıyorum yani.
Okulun sitesinde baktım şimdi "6. Kayıt işlemi tamamlandı. Öğrenciyseniz Office uygulamalarını çevrimiçi olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Personelseniz sistem üzerinden onay gerektiğinden Bilgi İşlem Personeli ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. " yazıyor, zaten normalde de Office 365 çevrimiçi kullanabilir değil mi?

Hocam üniversite maili ile kaydoluyorum aboneliklerde Office 365 A1 for students tanımlı oluyor fakat Uygulamalar ve Cihazlar kısmında "Şu anda size Office masaüstü uygulamalarını içeren bir Office lisansı atanmadı. Kuruluşunuz için Office'i nasıl edinebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için yöneticinizle iletişim kurun." böyle bir yazı var. İndirilebilir olarak kullanamıyorum yani.
Okulun sitesinde baktım şimdi "6. Kayıt işlemi tamamlandı. Öğrenciyseniz Office uygulamalarını çevrimiçi olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Personelseniz sistem üzerinden onay gerektiğinden Bilgi İşlem Personeli ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. " yazıyor, zaten normalde de Office 365 çevrimiçi kullanabilir değil mi?
Aynen çevrimiçi kullanılabiliyor. Bende böyle lisans almıştım. Ama ben masaüstünde de kullanabiliyorum. Uygulamayı açıp giriş yaptım. O günden beri sorunsuz kullanıyorum.

"Şu anda size Office masaüstü uygulamalarını içeren bir Office lisansı atanmadı. Kuruluşunuz için Office'i nasıl edinebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için yöneticinizle iletişim kurun." bende de böyle bir yazı çıkıyor üniversite epostamla kaydolmama rağmen nasıl çözebilirim bu sorunu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı