Office için Key aldım. Geçenlerde başka PC için almıştım o sorunsuz çalışınca kendime de alayım dedim. İnternetten indirirken Key istedi girdim sorunsuz indirdim. Ama Office programlarından herhangi birine girdiğimde bana etkinleştirilmedi uyarısı verdi. Etkinleştirmeye çalıştığımda daha kod vs. girmeden bu kopya ile etkinleştirme yapamayacağım hatasını verdi. Ne yapmalıyım?
Her office setubunda öyle yazar. Microsoft Office sitesine girin deneme sürümünü indirin. Sonra key değiştir kısmı yazicak ayarlarda ordan keyinizi yazarsanız üyeliğiniz aktiflescek
Her office setubunda öyle yazar. Microsoft Office sitesine girin deneme sürümünü indirin. Sonra key değiştir kısmı yazicak ayarlarda ordan keyinizi yazarsanız üyeliğiniz aktiflescek
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
Hataya göre Office korsan indirilmiş diyor. Arkadaşın verdiği linkten indirin olmazsa Officeyi benim söylediğim yöntemle etkinleştirin site fake değil ama bilmiyorum hiç öyle etkinleştirmedim.