Office etkinleştirme sorunu

Hangi hizmetlerin hesabımda etkin olduğuna bakmak için Microsoft'un orjinal sitesine girdim ve oradan baktım. Karşıma office ile ilgili bir link çıktı ve etkinleştirmemi istedi. Yazdım ve kodu kabul etti. İndirme butonu çıktı. Sonra launcher indirdi. Bilgisayarımda office olmasına rağmen program birşeyler indirdi. Sorun olur mu sizce?

Hangi hizmetlerin hesabımda etkin olduğuna bakmak için Microsoft'un orjinal sitesine girdim ve oradan baktım. Karşıma office ile ilgili bir link çıktı ve etkinleştirmemi istedi. Yazdım ve kodu kabul etti. İndirme butonu çıktı. Sonra launcher indirdi. Bilgisayarımda office olmasına rağmen program birşeyler indirdi. Sorun olur mu sizce?
sil bütün Office yazilimlrirni yeniden indir cakisabilir

sil bütün Office yazilimlrirni yeniden indir cakisabilir
Yok hocam sileceğim zaten, ama benim launcheri indirdiğim site fake mi diye orijinal siteden girdim yine aynı siteye attı sitede sorun yok yani. Ben bu atılan iso yu nasıl indireceğim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı