Office programı önerisi

Yucehann

Zeptopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060, İntel Core i7 11700f, 32 GB Ram, MSI Coreliquid Sıvı soğutucu
Meslek
Sağlık (Radyoloji Teknikeri)
Merhaba arkadaşlar.
Kitap yazıyorum. Eski bir dizüstü bilgisayarım var, SATA diski de göz önüne alındığında, donanım olarak biraz geride kalıyor. GTX 960M ekran kartı var, 8 GB RAM'i. İşlemcisi de yanlış hatırlamıyorsam 7.nesil.
Office uygulamalarıyla alakalı bir sorum var. Yalnızca Word'ü kullanacağım. Sorum şu: Hangi Office uygulaması, daha hafif, sistemi daha az yorar? 2024 sürümü mü yoksa daha eski olanlar mı 2021 ve eskisi gibi?

LibreOffice'yi denedim ama beğenmedim Word'den işlevsiz kaldığı birçok yer var.
Ayrıca, bahse konu sürümü nereden indireceğim? Office uygulamalarını açar açmaz 365 çıkıyor her yerde ve aylık abonelik istemiyorum çok pahalıya gelir çünkü. Gene de başka çarem yoksa 365'i de alabilirim. Lisans satan güvenilir, "sağlam" sitelerden birinde uygun fiyata lisanslar var ancak dediğim gibi, Office'nin 2024 sürümünü nereden indirebileceğimi anlamadım.
Kısacası, 365, 2024, 2021 ve eski sürümleri de olmak üzere... Hangi Office Word sürümü kullanışlı ve donanımı daha az yorar? Nereden bulabilirim?

Not: İnternet üzerinden Word'u kullanmak istemiyorum bunun için bazı sebeplerim var. Google'nin yazı uygulamasını da sevmiyorum açıkçası. En kullanışlısı Word diye düşünüyorum, açık ara.
Teşekkür ederim şimdiden.
Son olarak, bu tarzda bir konu açılmamıştır umarım, çok araştırdım ama bulamadım.

Abonelik almana gerek yok ohook yöntemiyle ücretsiz aktifleştirebilirsin Microsoft activation scripts araştır.

SSD Yok hocam, belirttim. HDD var sadece.
Yazmak benim tek hobim, benim için bir mahsuru yok ödeyeceğim paranın. Yalnızca abone olup her ay para ödemek veya 5000 Tl gibi uçuk fiyatlar vermek istemiyorum.
Bilgisayarımın donanımını tanıyorum. Parçaların durumu iyi değil. O yüzden kasma yaşıyorum. En hafifini ve kullanışlısını sordum sadece.
Wordpad'de, birçok özellik yok hocam. Otomatik paragraf boşluğu, satır arası düzenleme, yazım düzeltme ve birçok özellik bakımından yoksun. 2500'den fazla sayfa yazıyorum, bunun için kullanışlı olması da ehemmiyet arz ediyor.
2016 ve 2017 sürümlerini nereden bulabilirim hocam? Link verir misiniz?

SATA deyince SATA SSD olabilir diye düşündüm, ki ben kullanıyorum, Windows 10 için zorunluluk gibi bir şey. Office işi kolay, halledilir, bence SATA SSD ile sistemin ömrünü biraz daha uzatabilirsiniz.

SATA deyince SATA SSD olabilir diye düşündüm, ki ben kullanıyorum, Windows 10 için zorunluluk gibi bir şey. Office işi kolay, halledilir, bence SATA SSD ile sistemin ömrünü biraz daha uzatabilirsiniz.

Haklısınız benim hatam, yol yorgunluğuma verin hocam.
SSD temin edeceğim, doğru söylüyorsunuz. Cüzi fiyatlarda 256 GB'lık bir ssd yeter de artar bile. Çünkü yalnızca yazmak için kullanacağım.
Yani kolay gibi geliyor ama inanın Microsoft 365 belasını es geçerek Herhangi bir Office Word sürümünü nasıl yükleyebileceğimi bulamadım, korsan olmayan yollardan. Ki az çok anlarım bilgisayardan.

SSD Yok hocam, belirttim. HDD var sadece.
Yazmak benim tek hobim, benim için bir mahsuru yok ödeyeceğim paranın. Yalnızca abone olup her ay para ödemek veya 5000 TL gibi uçuk fiyatlar vermek istemiyorum.
Bilgisayarımın donanımını tanıyorum. Parçaların durumu iyi değil. O yüzden kasma yaşıyorum. En hafifini ve kullanışlısını sordum sadece.
WordPad'de, birçok özellik yok hocam. Otomatik paragraf boşluğu, satır arası düzenleme, yazım düzeltme ve birçok özellik bakımından yoksun. 2500'den fazla sayfa yazıyorum, bunun için kullanışlı olması da ehemmiyet arz ediyor.
2016 ve 2017 sürümlerini nereden bulabilirim hocam? Link verir misiniz?

Office MSI VL Download | MAS kardeşim buradan turkish olanı seç 2016 sürümünü indir ve kur. Daha sonra Windows 10 kullanıyorsan PowerShell'i yönetici olarak, Windows 11 kullanıyorsan terminali yönetici olarak çalıştır ve şu kodu gir: irm https://get.activated.win | iex. Çıkan seçeneklerden ohook seç süresiz aktifleşir. Açık kaynak kodlu bir projedir virüs girme ihtimali de yok. Yapamazsan yaz yardım ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı