Örnek olacak bir pc linki var mi peki boyle cok anlamıyorum6200U 6.nesil işlemci, şu an 10.nesiller satılmakta.
Min 8GB RAM, 256SSD ve güncel bir i3 işlemcili laptop bile işini fazlasıyla görür. 8.nesil i3-8145U bile 6200U'dan iyi.
Örnek olacak bir pc linki var mi peki boyle cok anlamıyorum6200U 6.nesil işlemci, şu an 10.nesiller satılmakta.
Min 8GB RAM, 256SSD ve güncel bir i3 işlemcili laptop bile işini fazlasıyla görür. 8.nesil i3-8145U bile 6200U'dan iyi.
Freedos beceremem diye sıcak bakmıyorum.O nedenle arama kriterlerini belirttim.
Min 8GB RAM, 256SSD ve güncel bir i3 işlemcili laptop bile işini fazlasıyla görür.
Intel'de işlemci numarası 8-9-10 ile başlayanlara bakabilirsin. FHD ya da HD ekran sana kalmış. Benim için öncelikli kriter olmazdı. Global markalardan tercihini yapmanı öneririm.
Bu x bir örnek:Lenovo IdeaPad IP3-14IIL Intel Core i5 1035G1 8GB 512GB SSD FiyatıLaptop Fiyatları ve Notebook Modelleri & Ucuz Laptoplar
En uygun fiyatlı ve kaliteli Dizüstü Bilgisayar çeşitleri Hepsiburada'da! Laptop modellerini incelemek ve satın almak için sayfayı ziyaret edin!www.hepsiburada.com
i3 işlemciler de işini görür fazlasıyla. Yani 4K vermek zorunda değilsin. Zaten ben olsam ikinci elde yarı fiyata işi hallederdim.
AMD örneği vermiyorum.
Hd ya da full hd ne ise yariyor? Yani benim amacım internete girip ödev yapmak. Önemli mi benim icin?O nedenle arama kriterlerini belirttim.
Min 8GB RAM, 256SSD ve güncel bir i3 işlemcili laptop bile işini fazlasıyla görür.
Intel'de işlemci numarası 8-9-10 ile başlayanlara bakabilirsin. FHD ya da HD ekran sana kalmış. Benim için öncelikli kriter olmazdı. Global markalardan tercihini yapmanı öneririm.
Bu x bir örnek:Lenovo IdeaPad IP3-14IIL Intel Core i5 1035G1 8GB 512GB SSD FiyatıLaptop Fiyatları ve Notebook Modelleri & Ucuz Laptoplar
En uygun fiyatlı ve kaliteli Dizüstü Bilgisayar çeşitleri Hepsiburada'da! Laptop modellerini incelemek ve satın almak için sayfayı ziyaret edin!www.hepsiburada.com
i3 işlemciler de işini görür fazlasıyla. Yani 4K vermek zorunda değilsin. Zaten ben olsam ikinci elde yarı fiyata işi hallederdim.
AMD örneği vermiyorum.
Hp 15-db1068nt amd ryzen 5 3500u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Hp 15-db1068nt amd ryzen 5 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Hp 15-db1068nt amd ryzen 5 3500u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Hp 15-db1068nt amd ryzen 5 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Bu da attıgınıza benzer mi? FreeDOS ben becerebilir miyim diye şey yaptım biraz
Bir şey soracağım. Misal bunun işlemci numarası 3 ile başlıyor alma dediler. 8-9-10 işe başlayani onerdiler. Neden bu? 3-5 olsa kötü mü?Gayet kolay bir iş. Hiç olmadı civarda bir bilgisayarcıda halledersiniz. Attığınız bilgisayarın sadece SSD'si daha fazla. Neden bu fiyatı yazmışlar çözemedim. Benim attığımla kalan kısmı tamamen aynı
Ben bunu oneririm:
HP 255 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Windows 10 Home 15.6" Fiyatı
HP 255 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Windows 10 Home 15.6" en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
4000 TL'nin altinda + FHD + 1.8 KG + Windows yuklu geliyor + Batarya suresi guzel + 8 GB RAM.
Bu fiyata daha iyisini bulmak bence zor.
Suradan bakabilirsin zamanin varsa: Laptop Comparison Chart
Urunler TR'de var mi ona da bakmalisin tabii.
8 GB alti RAM alma, FHD alti monitör alma. Tavsiyem bu. Islemci senin icin cok da fark etmeyecek ama "U" ile biten islemciler tercih edersen pil omru ve isinma problemi daha az olur. Performanstan feragat edersin biraz ama ofis kullanimi icin zaten pek de ihtiyacin yok.
Intel işlemcilerinde 3-5 ile başlayanlar önerilmez. AMD Ryzen serisi ise sorun olmaz.İşlemci numarası 3-5 ile başlayanlar önerilmedi misal. Ne demek bu numaralar neyi etkiliyor. Benim için cok onemli mi 10. nesil falan almam.
İşlemci nosu 3-5 ile başlayanlar önerilmedi misal. Ne demek bu nolar neyi etkiliyor. Benim için cok onemli mi 10. Nesil falan almam
bir de ssd 500 almam soylendi. 256 yeter mi bana
Ben cok fotograf biriktiren biri degilim müzik de indirmem film video. Sadece odev dokumanlari olur. Onu da zaten işim bitince silerim muhtemelen. Yeterli olur dimiBence ofis kullanimi icin 256 GB yeterli gayet. Buna biraz da sen karar vermelisin, bilgisayarinda ne kadar depolama alani gerekiyor? Dokumanlar cok yer tutmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.