Office programları nasıl yükseltilir?

Buradan aldığım hiçbir lisansın ömrü 3-5 aydan uzun olmadı.

Buradan aldığım hiçbir lisansın ömrü 3-5 aydan uzun olmadı.

Kardes SağlamLisans'in destegi var gecen Windows 11 Pro lisansi aldim. Daha önce de baska bilgisayarlarima almistim sorunsuz calistilar halada calisiyorlar. Gecen aldigimda bilgisayarim etkinlesmedi. Hemen sipariş no ile SağlamLisans'in destek mailine 2 adet ekran goruntusu attim. Attiklari kod un maili ile aktivasyon ekraninin ekran goruntuleri aradan 8 saat gecmeden sorgulamadan yeni key attilar şu an PC o key ile calisiyor saygilar.

Silmeniz lazım evet. Ben sağlam bir şey bulamadım bir türlü. Ne aldıysam hep en lazım olduğu anda çöp oldu. Evde çok sayıda bilgisayar olduğundan yıllık Ofis365 lisansı satın alıyorum. 5 bilgisayar bu lisansları kullanıyor. Yanında gelen bulut depolama alanı da cabası oluyor.
Trendyol'dan alinir mi?

Dün 2100 liraya almıştım, bugün fiyatlarına güncelleme yapmışlar..

Trendyol'dan alinir mi?
Hesap başı 1TB depolama veriyor. 6 kullanıcı düşünüldüğünde hesap başına 420 liraya 1TB depolama veren başka bir yer yok.

Bu satıcıda 2 yıllık link var. 300 lira daha fazlaya. Bunu önerebilirim.

Dün 2100 liraya almıştım, bugün fiyatlarına güncelleme yapmışlar.

Hesap başı 1TB depolama veriyor. 6 kullanıcı düşünüldüğünde hesap başına 420 liraya 1TB depolama veren başka bir yer yok.

Bu satıcıda 2 yıllık link var. 300 lira daha fazlaya. Bunu önerebilirim.

Hocam sınırsız kullanım olması için 21 ya 19 yükleyeceğim onun için sağlam satıcısı var mıdır bildiğiniz?

Hocam bir de bunlar neden bu kadar ucuz bilginiz var mı? Microsoft Office 2021 Pro Plus Lisans AnahtarıFiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı