Vardı kaybolmuş arama yerine yazınca da web sürümü çıkıyor.
Bilmiyorum kayboldu bir anda.
Program var diyor.Silinmiştir denetim masasında programlarda silip tekrardan yüklerseniz eksiksiz şekilde oraya geri yüklenecektir
Klasör ayarlarından gizli dosyaları, klasörleri gösteri işaretleyip deneyin.
Olmadı korunan işletim sistemi dosyalarını göster der gözükür.Kardeşim gizli göster desen bile program gözükmez
program var ama .exe uzantılı dosyasını yok silinmiş onun için silip yüklerse sıfırdan orda çıkarProgram var diyor.
Olmadı korunan işletim sistemi dosyalarını göster der gözükür.
Office'nin tamir aracıyla tamir deneyin.Vardı kaybolmuş arama yerine yazınca da web sürümü çıkıyor.
Bilmiyorum kayboldu bir anda.
Eki Görüntüle 1334717
Normelde burada olması lazım.
Office'nin exe dosyalarını aramıyorum zaten.program var ama .exe uzantılı dosyasını yok silinmiş onun için silip yüklerse sıfırdan orda çıkar
Kardeşim bak anlamıyorsun galiba gızlı gösterde her şey gözükür ama Office'nin .exe dosyaları gözükmez
Bende bunu demeye getirecektim, birilerine göre gizliymiş.Şu an dosya konumunu buldum oradan kısayol alıp başlat menüsüne atım çözüldü.
Aynı sorunu yaşayanlar için dosya konumu: C:\program Files\Microsoft Office\root\Office16
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.