Office uygulamalarını nasıl kullanabilirim?

Makaleler
4
Online ders için PowerPoint kullanmam gerekiyor. Öğrenci için Office programına kayıt oldum ama bilgisayarıma yükleyemiyorum, hesabıma atanmamış diyor. Torrent de kullanmak istemiyorum. 1 aylık deneme sürümü varmış ama geçen sene onu kullandım ve bitti.

Online ders için PowerPoint kullanmam gerekiyor. Öğrenci için Office programına kayıt oldum ama bilgisayarıma yükleyemiyorum, hesabıma atanmamış diyor. Torrent de kullanmak istemiyorum. 1 aylık deneme sürümü varmış ama geçen sene onu kullandım ve bitti.
İnternet üzerinden girince hepsini ücretsiz bir şekilde kullanabiliyorsun. www.office.com

Hotmail hesabınızdan bilgisayarınıza yüklemeden site üzerinden direk giriş yapabilirsiniz.

Üniversite öğrencisi iseniz okulunuz da anlaşmalı ise okuldan olacağınız mail ile ücretsiz kullanabilirsiniz. Bunun dışında aylık üyelikler olduğunu hatırlıyorum bu üyelikleri değerlendirebilirsin.

Üniversite öğrencisi iseniz okulunuz da anlaşmalı ise okuldan olacağınız mail ile ücretsiz kullanabilirsiniz. Bunun dışında aylık üyelikler olduğunu hatırlıyorum bu üyelikleri değerlendirebilirsin.
Bilgisayarıma yükleyebilmem için yine Premium almam lazımmış, o da aylık 47 lira.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı