Myk61
Megapat
Ram ve disk takviyesini siz bile yapsanız garanti bozulmuyor.teşekkür ederim yorum için. asus yada msi marka bir ürün düşünüyorum. mac book daha önce hiç kullanmadım ve deneyimim yok. ayrıca belirtmeyi unuttum. maç ve film izlediğim için ekran boyutu da önemli. yani en az 15.6 inç olsa iyi olur. 14 inç küçük gelir bana. mac bookun ayrıca büyük ekranlı modelleri de bütçemi biraz aşıyor
hocam bu ürüne ram ve ssd takviyesi yapılmış sanki. bu tür işlemler garantiyi bozmaz mı? bir de internetten sipariş vermek güvenli mi? daha önce kötü deneyimlerim oldu da. o yüzden Vatan bilgisayar linkleri vermiştim. Mağazadan direkt satın almak için
Mac book düşünmüyorum da hocam. Huawei olabilir belki araştıracağım bütçeme uygun olarak
Hocam bu trendyol linkini bıraktığınız huawei modeli güzelmiş açıkçası. ama trendyol vs gibi yerlerden verilen siparişlere de güvenemiyorum ki? herhangi bir sorun vs olduğunda değişim, iade süreçleri sıkıntılı olabiliyor. hatta bazen orijinal ürün bile gelmeyebiliyor. herhangi bir teknoloji mağazasında bu ürünü bulabilirsem düşünebilirim
Güvenilir sitelerden online sipariş verebilirsiniz. Trendyol, n11 gibi siteler alıcıyı korur ürün elinize ulaştıktan sonra iade hakkınızı kullanabilirsiniz. Benimde daha önce alıp kullanıp iade ettiğim ürünler olmuştu.
Ayrıca anladığım kadarıyla ekran kartı ihtiyacınız pek bulunmuyor Huawei'nin matebook serisi işinizi görecektir.