Offline activation ne demek?

Luzi10

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050TI
İ5 12500h
16 GB DDR4 RAM
512 GB SSD
512 GB HDD
Bir arıza çıkmaması nedeniyle repackci abilerin ismini vermedim ama çok ünlü repackcilerin bizzat kendi sitesine bu şekilde "free activation" damgalı ürünler var. Bu oyunlar normalde kırılmadı, yanlış bilmiyorsam Denuvo'ları var. Bunlar bunu yeni kırdı da bizim haberimiz mi yok, bu eğer korsanın başka bir formatı ise neden yeni bir isim taktılar? Sonuçta normal cracklerin de yüzde 70'i offline, yoksa bunlar bir yem falan mı setup ayağına RAT mı veriyorlar? Anlamış değilim.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2026-01-30 225505.png
    Screenshot 2026-01-30 225505.png
    10 KB · Görüntüleme: 27
Kırılmamış veya kırılamamış oyunlar için "Offline Activation" adı altında oyunu oynamanızı sağlıyorlar. Ellerinde ucuz hesaplar oluyor bu oyunları içinde barındıran. Çalıntı vs. de olabiliyor. O hesabı sana verip oyunu indirmeni sağlıyor, sonra da hesabı çevrimdışıya alman gerekiyor. Böylece oyunu oynayabiliyorsun. Steam hesabı veriyorlar bu arada belirteyim.

Bazı repack grupları farklı şekillerde de sunabiliyor oyunu. Neyse bu şekilde indirip oynamak bayağı uğraştırıcı olabilir. Hani normal repack oyun gibi yükledim kurdum oyuna girdim diye bir şey yok. İşe yarayacağı da tam olarak belli değil. Denemeye bile değmez. Güvenlik bakımından da hepsinin güvenilir olabileceğini söyleyemem. İtemsatış gibi yerlerden hesap satın almak çok daha mantıklı.

Kırılmamış veya kırılamamış oyunlar için "offline activation" adı altında oyunu oynamanızı sağlıyorlar. Ellerinde ucuz hesaplar oluyor bu oyunları içinde barındıran. Çalıntı vs. de olabiliyor. O hesabı sana verip oyunu indirmeni sağlıyor, sonra da hesabı çevrimdışıya alman gerekiyor. Böylece oyunu oynayabiliyorsun. Steam hesabı veriyorlar bu arada belirteyim.

Bazı repack grupları farklı şekillerde de sunabiliyor oyunu. Neyse bu şekilde indirip oynamak bayağı uğraştırıcı olabilir. Hani normal repack oyun gibi yükledim kurdum oyuna girdim diye bir şey yok. İşe yarayacağı da tam olarak belli değil. Denemeye bile değmez. Güvenlik bakımından da hepsinin güvenilir olabileceğini söyleyemem. İtemsatış gibi yerlerden hesap satın almak çok daha mantıklı.

İtem satış deme hocam yarayan kanam. Hadi kart yüzünden orayla papaz oldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı