Offline Insider Enroll ile desteklenmeyen cihazlara Insider Build nasıl kurulur?

Hmm bu güncelleme yüklensin bakacağız.
Ayrıca cihazınızda TPM olmadığı için(Sadece Windows 10 kullanıcıları için geçerli) Windows Update üzerinden güncelleme gerçekleştirirken ekrana TPM 2.0 Desteği hatası gelebilir. Bunun çözümü bazı yerlerde vardı fakat tekrarlıyorum, bu çözüm Windows 11'den yeni build'ler alacak olan Insider'lar içindir. Gerisi size kalmış.

Bu uygulamayı Windows 10 üzerinden çalıştırırsanız Windows 10 Insider Preview 21390.2025 güncellemesi gelir ve bu güncelleme Windows 11 Insider kanalına gelmeden önceki en son Windows 10 Insider Preview güncellemesidir. Bu güncellemenin en temel özelliği ise Windows 11 de ki yeni simgelerin Windows 10 da olmasıdır. Dezavantajı ise sadece 1 ay süresi vardır.

Umarım memnun kalmışsındır. Sızdırılmış Windows 11'e geçiş yaparsan, oradan Windows 11 Preview alabilirsin. Denedim.

Umarım memnun kalmışsındır. Sızdırılmış Windows 11'e geçiş yaparsan, oradan Windows 11 Preview alabilirsin. Denedim.

Orijinal ISO'da çalışıyor mu? Yani Microsoft'un yayınladığı?

26.09.2021 Microsoft'un UIBranch register'ını değiştirmesiyle beraber taktik fixlendi.

Selamlar;
Güncelleme alabilmek için yeni bir yöntem var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…