Epic Games Offline modda oyun oynama

19o7.Mim

Femtopat
Daha fazla  
İnternetin faturası geldi ödeyecek param yok o yüzden dün gece hem Epic Games'ten hem de Steam'den offline oyunlar indirdim fakat internet gidince Epic games´den oyun oynamaya çalışınca offline mod falan filan diyor açılmıyor. Çözümü bilen var mı?

İnternetin faturası geldi ödeyecek param yok o yüzden dün gece hem Epic Games'ten hem de Steam'den offline oyunlar indirdim fakat internet gidince Epic games´den oyun oynamaya çalışınca offline mod falan filan diyor açılmıyor. Çözümü bilen var mı?

Yanlış bilmiyorsam Epic Games'te offline modda oynamak için önceden internete erişimin varken ayarlardan çevrimdışı mod ile ilgili bir ayarı açman lazım.

He?

Senin memleket nere kardeşim hem de LoL oynayan bir de yasou adama saygımı duyulur kardeş? (meraklı)

Eski lolcüyüm 3-4 yıllık. LoL'ü bıraktım Yasuo maindim o yüzden Yasuo'yu seviyorum. Bunun konumuzla alakası nedir? Ayrıca seni ilgilendirmez isteyen istediği nicki koyar. Bana sana saygı duyulmaz diyonda şu ana kadar saygı duyulmayacak ne kadar laf varsa sen kullandın. Benim tek amacım insancıl bir dille yardim etmekti ama belli ki senin amacın başkalarına satasmak?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı