Offline oyun önerisi

GTA 4 oyna. Batman Arkham serisine de göz atabilirsin. Ya da Assassin's Creed serisinin ilk 3 oyununa.

Hotline Miami'ye göz atmanı öneririm. 2 boyutlu bir aksiyon oyunu, oyun müzikleri olağanüstü. Hikayesi güzel, oynanış da bir o kadar tatmin edici.

Burda millet adam akıllı oyun çok yazmamışlar,ben sana konsol oyuncusundan tavsiyeler vereyim
(Bir de oyun oynamadan oyunların metacritic adlı siteden puanlarına bakabilirsin,oyunların imdbsi gibi düşünebilirsin, puan veren sitelerin ortalamasını yazıyor)

not :ps4 ün yok varsayıyorum,pc oyuncusu olarak ele alıyorum seni

-Wolfenstein :The New Order (metacritic: 81)
-Wolfenstein II :The New Colossus(Metacritic : 88)
-The Witcher 3 (artık metacriticleri yazmıyacam kendin bak)
-Sunset Overdrive ( ismini duymamış olabilirsin,bana güven bunu kesin indir dene)
-Undertale (2d oyun oynayabilirim diyorsan hoş bir deneyim,ki bence oynamıyorsan da bu oyun oynatır artık)
-Rise of the Tomb Raider

-Shadow of the Tomb Raider
-Battlefield 1
-Battlefield V
-Superhot
-Just Cause 3 veya 4 hangisini bulduysan
-Dragon Age: Inquisition
-Titanfall 2 (ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM, FPS İSTİYORSAN LİSTEDEKİ EN İYİSİ BU OLABİLİR)
not : Titanfall 1. oyunda story yok ama 2. oyunda bir hikaye modu yapmışlar varya oooooo...manyak bişiy

Prototype 😁. Bende offline oyunlardan sıkıldım online oyunlara yönelmek istiyorum fakat oynayacak kimsem yok tek başımada sıkılıyorum. 😑
Kesinlikle ama 2.Oyun biraz beni tatmin etmedi.
Metal Gear Solid-Revenge
Ofline hiç oynamadıysan.
Tüm Call Of Duty Serilerini numara sıralarına göre oynayabilirsin, pişman olmazsın.
Battlefield serisi de yine aynı şekilde.
Shadow warrior

Kesinlikle ama 2.Oyun biraz beni tatmin etmedi
2. Oyunda karakteri kontrol etmesi kolay ama 1. Oyunda tam tersi. Hikaye olarak 1. Oyunu sevdim ama 2. Oyun onun da tam tersi. Ama çoğunlukla 2'yi oynarım. 9 Kere bitirdim 2. Oyunu.

Metal Gear Solid-Revenge
Hiç bakmadım oyuna "Nasıl Birşey ?" diye ama bakarım

Tüm Call Of Duty Serilerini numara sıralarına göre oynayabilirsin, pişman olmazsın.
Neredeyse hepsini oynadım. Sanırsam birtek World At War, Ghosts, WWII, Infinite Warfare kaldı oynamadığım.

Battlefield serisi de yine aynı şekilde.
Battlefield serisini severim ama oynayasım gelmiyor.

Shadow warrior da pek gözüm tutmadı ama onu da bakarım.

2. Oyunda karakteri kontrol etmesi kolay ama 1. Oyunda tam tersi. Hikaye olarak 1. Oyunu sevdim ama 2. Oyun onun da tam tersi. Ama çoğunlukla 2'yi oynarım. 9 Kere bitirdim 2. Oyunu.

Neredeyse hepsini oynadım. Sanırsam birtek World At War, Ghosts, WWII, Infinite Warfare kaldı oynamadığım.

Word at war mükkemmel kalitede 7 kere aralıklı bitirdim yine oynayasım geldi :)
2. Oyunda karakteri kontrol etmesi kolay ama 1. Oyunda tam tersi. Hikaye olarak 1. Oyunu sevdim ama 2. Oyun onun da tam tersi. Ama çoğunlukla 2'yi oynarım. 9 Kere
Bencede ama 1 en güzeli :)

eğer sadece İblis vurup güzel animasyonlarla kill almak istersen Doom (2016)yı öneriyorum Doom eternalı ön sipariş vermiş birisi olarak eskiliğini bozmayıp bize sunmaları hoşuma gitti

eğer sadece İblis vurup güzel animasyonlarla kill almak istersen Doom (2016)yı öneriyorum Doom eternalı ön sipariş vermiş birisi olarak eskiliğini bozmayıp bize sunmaları hoşuma gitti
Doom deyince aklıma geldi.
Metro da oynayabilirsin. Oyun Çeviri Ekibi çevirisini yaptı (tüm serilerin)
Hikaye bazlı ama bence mükkemmel.
Başlıkta da gördüğünüz gibi online oyunlardan bıktım ve offline oyun türüne geçiş yapmak istiyorum. Önereceğiniz oyunlar ağırlıklı olarak FPS, TPS türünde olursa sevinirim.
Çok offline oyun oynamamış biri olarak tüm oyunları önerebilirsiniz yaygın veya çok bilinmeyen olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.
Max Payne 2 ve Max Payne 3 de nefis tat veriyor.
2.Oyun grafik bakımından eskileri andırsa bile güzeldir.

Alan wake

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı