Steam Offline saracak hikayeli oyun önerisi

Siz bir şey önerebilir misiniz?

Siz bir şey önerebilir misiniz?

Güzel oyunlar ztaen söylenmiş tek önerim modlu Minecraft olur benim de iyi mod bulursan bayağı sarıyor.

The Last of Us 1 ve 2. Oyunu.
hayır kankam tatmin etmedi beni abartılmış bir oyun

The Last of Us 1 ve 2. Oyunu.
hayır kankam tatmin etmedi beni abartılmış bir oyun

Kesinlikle abartılan bir oyun değil oynadığınızda anlayacaksınız tabi sizin kararınız
farklı bir oyuna dedim ben üsttekini witcher 3e dedim

Hocam, oyunun sizi tatmin etmediğini belirtmeniz elbette doğal, ancak 'abartılmış bir oyun' demeniz, hem oyunu seven oyunculara hem de geliştiricilere karşı haksız bir genelleme yapıyorsunuz.

Resident Evil serisi olabilir 2 3 4 remake hepsini oynadım 3. sü 2 ve 4'e kıyasla berbattı he bir de Resident Evil 7 biohizard ile village var.

Hocam, oyunun sizi tatmin etmediğini belirtmeniz elbette doğal, ancak 'abartılmış bir oyun' demeniz, hem oyunu seven oyunculara hem de geliştiricilere karşı haksız bir genelleme yapıyorsunuz.
hatamı analdım size bir sorum olacak neden seviyorsunuz bu oyunu elbette bedava olsa oynamam dediğim bir oyun değil ama yerine tercih edeceğim oyunlar var

Sevdiğiniz türü ve bütçenizi bilmiyorum ama ben kendi sevdiklerimi söyleyeyim: Detroit: Become Human, The Walking Dead, Uncharted, The Last of Us, Mafia 1-2, Dying Light ve Witcher serisi. Witcher 1’in hikayesini izlemeniz daha iyi olur, çünkü oynanışı iyi değil. Ben olsam bu oyunları alırdım, hikaye olarak hiçbiri üzmez diye düşünüyorum. Sadece Dying Light hikaye yönünden biraz daha zayıf kalabilir.

1 gram abartıldığını düşünmüyorum.

The Last of Us 2'nin hikayesini çok sevmesem de, ilk oyunun hikayesini bayağı severim. İkinci oyunu ise oynanış olarak beğeniyorum, ama fanları gerçekten gereğinden fazla övüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…