Hocam, oyunun sizi tatmin etmediğini belirtmeniz elbette doğal, ancak 'abartılmış bir oyun' demeniz, hem oyunu seven oyunculara hem de geliştiricilere karşı haksız bir genelleme yapıyorsunuz.
Hocam, oyunun sizi tatmin etmediğini belirtmeniz elbette doğal, ancak 'abartılmış bir oyun' demeniz, hem oyunu seven oyunculara hem de geliştiricilere karşı haksız bir genelleme yapıyorsunuz.
hatamı analdım size bir sorum olacak neden seviyorsunuz bu oyunu elbette bedava olsa oynamam dediğim bir oyun değil ama yerine tercih edeceğim oyunlar var
Sevdiğiniz türü ve bütçenizi bilmiyorum ama ben kendi sevdiklerimi söyleyeyim: Detroit: Become Human, The Walking Dead, Uncharted, The Last of Us, Mafia 1-2, Dying Light ve Witcher serisi. Witcher 1’in hikayesini izlemeniz daha iyi olur, çünkü oynanışı iyi değil. Ben olsam bu oyunları alırdım, hikaye olarak hiçbiri üzmez diye düşünüyorum. Sadece Dying Light hikaye yönünden biraz daha zayıf kalabilir.
The Last of Us 2'nin hikayesini çok sevmesem de, ilk oyunun hikayesini bayağı severim. İkinci oyunu ise oynanış olarak beğeniyorum, ama fanları gerçekten gereğinden fazla övüyor.