Kesinlikle abartılan bir oyun değil oynadığınızda anlayacaksınız tabi sizin kararınızBen bu oyunu nalamadîm bencd güzel değil
abarttılan bir oyun indirimsizde asla alınmaz 1000 liraya mükemmel bir sepet dizersiniz
Kesinlikle abartılan bir oyun değil oynadığınızda anlayacaksınız tabi sizin kararınızBen bu oyunu nalamadîm bencd güzel değil
abarttılan bir oyun indirimsizde asla alınmaz 1000 liraya mükemmel bir sepet dizersiniz
1 gram abartıldığını düşünmüyorum.Ben bu oyunu nalamadîm bencd güzel değil
abartılıyor1 gram abartıldığını düşünmüyorum.
Hayır mükemmel oyun.
Ben bu oyunu nalamadîm bencd güzel değil.
Abarttılan bir oyun indirimsizde asla alınmaz 1000 liraya mükemmel bir sepet dizersiniz.
Siz bir şey önerebilir misiniz?
Siz bir şey önerebilir misiniz?
hayır kankam tatmin etmedi beni abartılmış bir oyunThe Last of Us 1 ve 2. Oyunu.
hayır kankam tatmin etmedi beni abartılmış bir oyunThe Last of Us 1 ve 2. Oyunu.
farklı bir oyuna dedim ben üsttekini witcher 3e dedimKesinlikle abartılan bir oyun değil oynadığınızda anlayacaksınız tabi sizin kararınız
Hocam, oyunun sizi tatmin etmediğini belirtmeniz elbette doğal, ancak 'abartılmış bir oyun' demeniz, hem oyunu seven oyunculara hem de geliştiricilere karşı haksız bir genelleme yapıyorsunuz.Güzel oyunlar ztaen söylenmiş tek önerim modlu Minecraft olur benim de iyi mod bulursan bayağı sarıyor.
hayır kankam tatmin etmedi beni abartılmış bir oyun
hayır kankam tatmin etmedi beni abartılmış bir oyun
farklı bir oyuna dedim ben üsttekini witcher 3e dedim
hatamı analdım size bir sorum olacak neden seviyorsunuz bu oyunu elbette bedava olsa oynamam dediğim bir oyun değil ama yerine tercih edeceğim oyunlar varHocam, oyunun sizi tatmin etmediğini belirtmeniz elbette doğal, ancak 'abartılmış bir oyun' demeniz, hem oyunu seven oyunculara hem de geliştiricilere karşı haksız bir genelleme yapıyorsunuz.
1 gram abartıldığını düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.