Zararlı yazılımlardan korkacak birisi muhtemelen siber güvenlik uzmanları ile çalışabilecek birisi olur yani iş sahibi vs. programlara güvenen adam muhtemelen başkalarının görmesini istemez şifrelerini hemde günümüzde 2 aşamalı doğrulama diye bişey var çoğu önemli işlerde telefonunu eline almazlarsa ister şifreni ister kimliğini bilsinler bişey olmaz.
Ben önemli işlemlerimi linux üzerinden yapıyorum windows daha çok eğlenme amaçlı kullandığım bir ortam. şifrelerimi ise genelde kitapların arkasına biyere mors alfabesi ile yazıyorum ilk okulda öğrenmiştim tek artısı bunun şifrelerimi bana bu şekilde saklayabilmek oldu.
Ben kendimden bahsettim sadece buradan çıkarman gereken mantık şu; alternatif olarak kendi şifrelerinizi kendiniz anlayacağınız şekilde fiziksel olarak kriptolayabilirsiniz.
Ben kendimden bahsettim sadece buradan çıkarman gereken mantık şu; altarnatif olarak kendi şifrelerinizi kendiniz anlayacağınız şekilde fiziksel olarak kriptolayabilirsiniz.
Fiziksel olarak bir yere yazmanın anlamı olmadığından bahsettim, parolaları saklamanın olayı kolay erişim ve güvenlik. Sizin yönteminiz ikisini de sağlamıyor, çıkarılacak bir şey yok.
Fiziksel olarak bir yere yazmanın anlamı olmadığından bahsettim, parolaları saklamanın olayı kolay erişim ve güvenlik. Sizin yönteminiz ikisini de sağlamıyor, çıkarılacak bir şey yok.
Dijital dünyada hiçbir şey %100 güvenli değildir. microsoft gibi şirketler bile hack yiyebiliyorken kullanacağınız bir programın şifreni ne kadar koruyabileceğini sen düşün istersen.
Ben kendimden bahsettim sadece buradan çıkarman gereken mantık şu; alternatif olarak kendi şifrelerinizi kendiniz anlayacağınız şekilde fiziksel olarak kriptolayabilirsiniz.
Dijital dünyada hiçbir şey %100 güvenli değildir. microsoft gibi şirketler bile hack yiyebiliyorken kullanacağınız bir programın şifreni ne kadar koruyabileceğini sen düşün istersen.
Argümanınızı %100 savunmaya çalışıyorsunuz, fiziksel dünyada her şey tamamen güvenli mi? Program açık kaynak, güvenli bir şifreleme yöntemi kullanıyor, bu da günlük kullanım ve güvenlik için yeterli.