Offline ve uzun yolda oynanacak oyun önerisi

suleymanrss

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir haber geldi acilen memlekete gitmemiz gerekiyor bu akşam, internetim falan yok evdeyken indirebildiğim ınternetsiz güzel oynanacak oyunlar önerir misiniz? Normalde hep aklımda olur unuttum şu an hiçbiri aklıma gelmiyor, NSS ve Subway Surf' indirdim bir tek başka var mı tavsiyeniz?

Arkadaşlar bir haber geldi acilen memlekete gitmemiz gerekiyor bu akşam, internetim falan yok evdeyken indirebildiğim ınternetsiz güzel oynanacak oyunlar önerir misiniz? Normalde hep aklımda olur unuttum şu an hiçbiri aklıma gelmiyor, nss ve subway surf' indirdim bir tek başka var mı tavsiyeniz?

Age of History 2
Basit ve zevkli offline.

Vampire Survivor, Magic Survival iş görebilir. Güzel playlistin varsa Traffic Rider da zaman geçirmek için güzel tercih.

Arkadaşlar bir haber geldi acilen memlekete gitmemiz gerekiyor bu akşam, internetim falan yok evdeyken indirebildiğim ınternetsiz güzel oynanacak oyunlar önerir misiniz? Normalde hep aklımda olur unuttum şu an hiçbiri aklıma gelmiyor, nss ve subway surf' indirdim bir tek başka var mı tavsiyeniz?

Ares virus oyununa bakmanı tavsiye ederim. İnternetsiz ve ücretsiz bir oyun. Hikayesi filanda var. Gerçekten çok güzel. Kesinlikle oyna.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı