Ofis Bilgisayarı için yardım!

Murat Gür

Hectopat
Daha fazla  
Ofis bilgisayarı olarak kullanmayı düşünüyorum. Oyun olarak yalnızca vakit geçirmek için offline medieval oynatsa yeter. O yüzden ekran kartı alıp almama konusunda kararsızım. Bir de güç kaynağında 80+ plus bronze ve gold arasında ne gibi bir fark var. Sistemin ömrüne ne derece etki eder. Yanıtlarınıza göre sipariş vermeyi düşünüyorum. Monitor içinde 3000 TL civarındaki önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Ofis bilgisayarına bakarmısınız i7 işlemcisi var. Ne ofisi merak ettim açıkçası. :) i5 4690 alıpta yanına bir de ekran kartı koysanız bence daha iyi olur yada parnıızı boşa harcamayın i7 alıp. Normal bir kullanıcı için i7 ile i5 arasında bir fark yoktur. SSD almanızı öneririm sistemin, programların hızlı açılmasında çok etkili.

Ofis bilgisayarına bakarmısınız i7 işlemcisi var. Ne ofisi merak ettim açıkçası. :) i5 4690 alıpta yanına bir de ekran kartı koysanız bence daha iyi olur yada parnıızı boşa harcamayın i7 alıp. Normal bir kullanıcı için i7 ile i5 arasında bir fark yoktur. SSD almanızı öneririm sistemin, programların hızlı açılmasında çok etkili.
O yüzden yardım istedim :) Oyuncu değilim, ofis programları, eski yazı taramaları ve ocr işlemleri haricinde metinler için veritabanları yapılacak. Doktora tezi öncesi bilgisayar için ayırdığım bütçe bu. Son kararı vermeden önce danışmak istedim.

O yüzden yardım istedim :) Oyuncu değilim, ofis programları, eski yazı taramaları ve ocr işlemleri haricinde metinler için veritabanları yapılacak. Doktora tezi öncesi bilgisayar için ayırdığım bütçe bu. Son kararı vermeden önce danışmak istedim.

Hayırlı olsun. Toplam fiyat 2,500 TL. Monitörü görüpte seçmeniz daha iyi olur. (y)

Screenshot_2015-01-24-00-39-05.png
Screenshot_2015-01-24-00-39-18.png
Screenshot_2015-01-24-00-39-26.png

Öyle yaptım. LetzKill, peki aklıma takılan son bir soru epey araştırdım ama yine de sorayım. Z97 ve H97 anakartlarda ileride sistemi upgrade yaptığımda en az hangisinde sorun yaşarım. Ya da hangisini önerirsiniz performans ve güvenlik açısından. Arada 100-150 lira gibi bir fark var ama uzun zamanlı düşününce o kadar önemli değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı