Ofis bilgisayarı önerisi

birihtimal

Kilopat

Bütçe 10-12 bin civarı. Ofis işlerinde akıcı olacak bir sistem olması kriter.

Hocam kasalı olarak istiyorsanız turbox veya zeiron gibi marka alın ancak onlara güçleri yetiyor
Masaüstü alacaksa APU bakması daha iyi olur hocam. Bir ara bu bütçede A750 sistemlerde vardı.
O markalar ya ikinci el kullanıyor ya da dandik ürünlere logo basıp satıyorlar. Alınmasını asla önermiyorum.

Masaüstü alacaksa APU bakması daha iyi olur hocam. Bir ara bu bütçede A750 sistemlerde vardı.
O markalar ya ikinci el kullanıyor ya da dandik ürünlere logo basıp satıyorlar. Alınmasını asla önermiyorum.
bir arkadaşım aynı amaçla turbox almış ama incelediğimde 1-2.nesil intel işlemciler ve diğer ne olduğu belirsiz parçalarla toplama yapıp satıyorlar hiç gözüm tutmadı, onun yerine bu şekilde ofis laptopu baktım fakat masaüstü de olur. Hem pratik hem satarken kolay olur diye laptop düşündüm

bir arkadaşım aynı amaçla turbox almış ama incelediğimde 1-2.nesil intel işlemciler ve diğer ne olduğu belirsiz parçalarla toplama yapıp satıyorlar hiç gözüm tutmadı, onun yerine bu şekilde ofis laptopu baktım fakat masaüstü de olur. Hem pratik hem satarken kolay olur diye laptop düşündüm
Kesinlikle doğru görüştesiniz. Hiç bulaşmamak gerek böyle markalara.

Yukarda yazdığım seçenekler arasında en mantıklı hangisi olur? Ya da bunların hiçbiri değil de şunu alsan daha iyi derseniz ona da açığım
Laptoplara yorum yapmak istemiyorum hocam. Sadece kağıt üstündeki değerlere bakarak yorum yapmam yanlış olur çünkü malzeme kalitesi, kronik problemler, soğutma kalitesi gibi farklı etmenler var ve onlara hakim değilim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı