Ofis bilgisayarı önerisi

Belki de forumda sadece 120 mesajın olduğundandır?
Niye gereksiz mesaj kalabalığı yapıyım? Mesajımın az olması az forumda olduğum anlamına mı geliyor? Bu saçma benzetmeniz bir kişinin bankadaki parasına bakarak zengin olup olmadığı hakkında fikir sahibi olmamız gerektiğini düşündürür bana. Yatı olup da bankada parası olmayan biri mi daha zengindir yoksa sadece bankasında yüz bin Türk Lirası olan biri mi?

Niye gereksiz mesaj kalabalığı yapıyım? Mesajımın az olması az forumda olduğum anlamına mı geliyor? Bu saçma benzetmeniz bir kişinin bankadaki parasına bakarak zengin olup olmadığı hakkında fikir sahibi olmamız gerektiğini düşündürür bana. Yatı olup da bankada parası olmayan biri mi daha zengindir yoksa sadece bankasında yüz bin Türk Lirası olan biri mi?
Sanırım amacınız arkadaşa yardım etmek değil benimle diyalog kurmak. Parmaklarımı sizin için yoramam kusura bakmayın. İyi günler🌟

Sanırım amacınız arkadaşa yardım etmek değil benimle diyalog kurmak. Parmaklarımı sizin için yoramam kusura bakmayın. İyi günler🌟
O parmaklarınızı yorduğum için çok özür dilerim veya bir forumda sizinle diyalog kurduğum için. Ayrıca bütçe belirtilmeyen bir konuda mantıkla ne tavsiye verebilirim?

O parmaklarınızı yorduğum için çok özür dilerim veya bir forumda sizinle diyalog kurduğum için. Ayrıca bütçe belirtilmeyen bir konuda mantıkla ne tavsiye verebilirim?
Belki de Türkiye ekonomisi ile burası farklı olduğu içindir. Farkındaysanız ofis diyoruz. En düşük bütçe ile uzun süre götürebilecek bir PC istiyor yani.

Model önerisinin modeli yazarak değilde linkle yapıldığını ilk defa sizden duyuyorum.
Hocam AIO(All In One) bir modeldir arkadaşımız anlamazsa AIO'dan bir şey diye örnek olması amacı ile link vermiş.
Patron şuanki bilgisayarların yavaşlığından yakınıyor ve uzun yıllar kullanmak istiyor. Onun için üst model işlemcilere bakmak istedim. Bunlar aşırı mı gelir?
Hocam uzun yıllar demişsiniz. Ağır olmasın demişsiniz. SSD içeren son nesil pentium gider mi?

Hocam AIO(All In One) bir modeldir arkadaşımız anlamazsa AIO'dan bir şey diye örnek olması amacı ile link vermiş.

Hocam uzun yıllar demişsiniz. Ağır olmasın demişsiniz. SSD içeren son nesil pentium gider mi?
Hocam bunlar patronun istekleri. İ serisi olsun ve ssd'li olsun diyor. Şuan ofiste Lenovo Ideapad 100- 110 gibi notebooklar kullanılıyor, RAM, işlemci ve disk alanı konularında zorlandığını gördüm bilgisayarların. Benim aklımda şu modeller var sizce nasıl?

ASUS Vivobook S510UR-BR175T | Mediaworld.it - indirimde
LENOVO Ideapad 320-15IKBA | Mediaworld.it -benim aklımdaki model.

Tabii ki bu modellerde SSD yok çünkü SSD'li notebooklar 700€'dan başlıyor.

Merhaba, İtalya'da staj yaptığım şirket bilgisayarlarını yenilemek istiyor. Tamamen ofis için kullanılacak modelleri önerebilir misiniz? Intel Core i7 7500U, veya i7 8550U gibi işlemciler yeterli gelir mi?
i7 işlemci bir ofis bilgisayarı için sencede biraz fazla deilmi istersen şu linkteki bilgisayara bak senin şartlarına uyacağına %100 eminim çünkü bende kullanıyorum
BİLGİSAYAR:Sifir Dell I5 Cpu Yeni Nesil + 8gb Ram + 1000 Gb Hdd + 4 Gb Amd Radeon + Win10 - GittiGidiyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı