Ofis bilgisayarı tavsiyesi

yegizz_01

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mütercim-Tercüman
Selamlar,

Ofiste çalışıyorum ve şu anki laptopum çok ağır geliyor. Sabah akşam taşı et. Omuz çantasına veya el çantasında taşıyabileceğim, pili uzun giden, güçsüz ve çok dandik olmayan bir cihaz arıyorum. Kafamda böyle 3 tane model var, ne diyorsunuz?

Merakla yorumlarınızı bekliyorum, başka tavsiyeleriniz varsa da alabilirim. Özellikle ilk linktekini kullanan varsa genel memnuniyetinden bahsederse harika olur.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güçlü bir cihaz istemiyorum zaten, ofis işlerini halletsin, chrome opera açsın, medya oynatsın yeter bana. Bütçe max 13. Cihaz TV n300 işlemcilerini tavsiye etmişti bu kullanım alanları için.

İlk mesajınızda güçsüz bir cihaz istemiyorum diye belirtmişsiniz. 12450H bu işlemcileri tokatlar.

İlk mesajınızda güçsüz bir cihaz istemiyorum diye belirtmişsiniz. 12450H bu işlemcileri tokatlar.
Anladım, güçsüz dediğim tabletvari olmasın bağlamında demek istemiştim. Onun dışında 12450H çok güç harcamaz mı? Bir de ağır bir cihaz mı, hafif olması önemli çünkü her gün taşıyacağım.

2. attığın oldukca yeterli fakat hangisini alırsan al ölü piksel testi yap.
Evet daha önce 2 gaming laptop kullandığım için dikkat edeceğim hepsine. Teşekkürler.

Anladım, güçsüz dediğim tabletvari olmasın bağlamında demek istemiştim. Onun dışında 12450H çok güç harcamaz mı? Bir de ağır bir cihaz mı, hafif olması önemli çünkü her gün taşıyacağım.
1.76 kilogram ağırlığa sahip, 2. attığınız cihazdan 20 gram hafif. Çok güç harcamıyor, rakiplerine göre daha fazla watt tüketiyor o kadar.

Uzun batarya süresi için bütçe varsa U serisi işlemciye sahip bir model öneririm.

1.76 kilogram ağırlığa sahip, 2. attığınız cihazdan 20 gram hafif. Çok güç harcamıyor, rakiplerine göre daha fazla watt tüketiyor o kadar.
Anladım, çok teşekkür ettim. Bir bakacağım o halde sizin attığınıza.

Uzun batarya süresi için bütçe varsa U serisi işlemciye sahip bir model öneririm.

Maalesef bütçemin üzerinde :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı