Ofis için G4400 sistem toplama

Kubi5897

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ofiste Arçelik marka 2005 model bilgisayarlarımız var. Fakat artık Chrome açarken bile donmaya başladı. DDR anakart, Pentium işlemciye sahip berbat bilgisayarlar. Şimdi düşük bütçe ile bu bilgisayarları yükseltmeyi düşünüyorum. PSU, kasa, HDD sabit kalmak şartıyla anakart, işlemci ve RAM değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımdaki parçaları buraya yazıyım. Fakat bu parçalar ile Office programları ve Chrome'da sıfır donma istiyorum. Yani oyun falan oynanmayacak. Fakat donma en azından 4-5 sene istemiyoruz :)

Parçalar:
  • Anakart : MSI H110M PRO-VD DDR4 VGA DVİ GLAN SATA3 LGA1151 (Bu fiyata daha iyi PC toplanır ama 1151 pin olması bizim için önemli ilerde işlemci yükseltmesi yapılabilsin.)
  • İşlemci: Intel Pentium G4400
  • RAM: 4 GB DDR4 2400 MHz CORSAIR VENGEANCE LPX CL16 RED

Toplam 550 lira bütçe ile topluyorum. Zaten en alt ürünleri aldım güncel ürünlerden. Yani daha iyi bir tavsiye değilde bu sistem donar mı donmaz mı bunun cevabını arıyorum. Patrona aldıktan sonra rezil olmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD değişmeyeceği için donmaya devam edecektir. HDD de değişmeli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı