Ofis için R3 3200G hazır sistem alınır mı?

Katılım
26 Şubat 2013
Mesajlar
133
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an için düşündüğüm Sistem bu, bütçem de zaten bu sistem civarında. Basit programları çalıştıracak hız konusunda bana sıkıntı yaratmayacak birkaç yıllığına idare edecek bir sisteme ihtiyacım var, paylaştığım sistemin özelliklerinin ilk bakışta yeterli olduğunu düşünüyorum ama piyasayı uzun zamandır takip etmediğim için çok emin değilim size uyar uymaz gibi söylemleriniz çok makbule geçecektir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum her ofis aynı mıdır fakat genellikle ofislerde depolama alanı çok kullanılıyor belgeler vb. şeyler sebebiyle. Bu yüzden yanına bir de 1 TB civarı disk eklemenizi öneririm.
 
@403052 Hocamın dediği gibi eğer gerekliyse 1 ve ya 2TB daha depolama alanı ekleyebilirsiniz.Bunun dışında Excel Word gibi programlardan bahsediyorsanız 6-7 yıl rahat götürür sizi.
 
Oyun için kullanılmayacak, benzer konularda 3000G nin demode kaldığının yazıldığını gördüm sebebini bilmiyorum ama şu an mevcut sistemdeki işlemci yerine onu önermeniz artısı eksisi nedir açıklayabilcek varsa memnun olurum. Depolama alanını sonradan illa ki arttırmam gerekecek farkındayım teşekkürler.
 
Oyun için kullanılmayacak, benzer konularda 3000G'nin demode kaldığının yazıldığını gördüm sebebini bilmiyorum ama şu an mevcut sistemdeki işlemci yerine onu önermeniz artısı eksisi nedir açıklayabilecek varsa memnun olurum. Depolama alanını sonradan illaki arttırmam gerekecek farkındayım teşekkürler.

Artıları:
  • Oyun oynanmayacak
  • Ofis programları için yeterli
  • Demode kalması ile alakası yok ikisi aynı yıllarda çıktı.
  • 3000G'nin güç tüketimi düşük
  • Stok fan bile yeterli olur
  • Ucuz olması
Eksileri:
  • 2 çekirdek olması
  • 3200G'den güçsüz olması (Amaç oyun olmadığı için sizin için sorun değil bu)

Merak ettikleriniz olursa cevaplamaya hazırım.
 
3200G'yi de büyütmemek lazım. İşlemcinin verdiği o işletim sisteminde ki akıcılığı farkeder arkadaş zaten.

Google'da birden fazla sekme açınca da bilgisayar boğulmaz ayrıca.

Youtube'da izleyeceği videoya kadar fark görecektir yani.
 

Geri
Yukarı