Ofis için Wireless klavye ve fare önerisi

orhan yıldız

Kilopat
Katılım
18 Mart 2018
Mesajlar
344
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ofis işleri için kullanabileceğimiz, dolayısı ile ARGB olmayan membran olması sessizlik ve kolay kullanım sağlayacak. Daha önce A4 FGK10 kullanıyorduk yalnız fare orta tekerleği dönmemeye başladı. Bütçe belirtmiyorum yalnız en ucuz 500-1000TL bandında olur diye düşünüyorum.
F tuşları büyük ve araları 1-4 5-8 gibi ayrık olması kullandığımız programda kolaylık sağlar.
Hali hazırdaki klavyede bazı tuşlar zaman zaman algılamıyor Wireless hızının sağlıklı olması elzem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
F tuşları çok önemli şimdiki kullandığım bile kısmen küçük olması sorun oluyor. Tam tuş boyunda arası ayrık F olması gerekiyor bunu düşünemem bile keşke yazmasa idiniz açıkça belirtmiştim.
"F tuşları büyük ve araları 1-4 5-8 gibi ayrık olması kullandığımız programda kolaylık sağlar." yazmakta konuda. Son mesajınızdaki gibi önemli ve gerekli olduğuna dair bir şey yazmamakta. İnsanlar vakitlerini ayırıp tavsiyede bulunuyor. Bu şekilde küstah olmanıza gerek yok hocam.
 
Forum kullanıcı deneyimi ve öncelikle işin ehlinden cevaplar üzerine anlam kazanıyor. Tek ürün kullanıcısı olarak asla yorum yapmadım. Konu cevap verilmemiş olarak kaldığına üst yetkililer bizzat cevap veriyor. Son zamanlarda insanlar blog doldurur gibi yorum yapıyor. Konuya cevap verilmiş olduğundan ince bilgi sahibi insanlar cevap vermeye gerek görmüyor. Konu ehlini bulamıyor.
 

Geri
Yukarı