L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Moderasyon Notu: Konuda birçok kişi tarafından sitenin dolandırıcı olduğu belirtilmiştir, bilginize. Arji Ev ve Ofis Çalışma Sandalyesi Bilgisayar Koltuğu – Siyah - Atlas Alışveriş Önüme reklam olarak çıktı site güvenilir mi bilmiyorum gerçekse kaçırmayın bu fiyata. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2023
Moderasyon Notu: Konuda birçok kişi tarafından sitenin dolandırıcı olduğu belirtilmiştir, bilginize. Arji Ev ve Ofis Çalışma Sandalyesi Bilgisayar Koltuğu – Siyah - Atlas Alışveriş Önüme reklam olarak çıktı site güvenilir mi bilmiyorum gerçekse kaçırmayın bu fiyata.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 23 2 Aralık 2023 #2 Site güvenilir değil.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #3 Atlasalışveriş güvenilir mi? Bu ürün bugün Instagram'da önüme reklam olarak cıktı, bastığımda bilinen bir siteden değil. Kendi siteleri cıktı, sizce gercek midir?Arji Ev ve Ofis Çalışma Sandalyesi Bilgisayar Koltuğu – Siyah - Atlas Alışveriş www.technopat.net
Atlasalışveriş güvenilir mi? Bu ürün bugün Instagram'da önüme reklam olarak cıktı, bastığımda bilinen bir siteden değil. Kendi siteleri cıktı, sizce gercek midir?Arji Ev ve Ofis Çalışma Sandalyesi Bilgisayar Koltuğu – Siyah - Atlas Alışveriş www.technopat.net
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.589 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 2 Aralık 2023 #4 L3US dedi: Moderasyon Notu: Konuda birçok kişi tarafından sitenin dolandırıcı olduğu belirtilmiştir, bilginize. Arji Ev ve Ofis Çalışma Sandalyesi Bilgisayar Koltuğu – Siyah - Atlas Alışveriş Önüme reklam olarak çıktı site güvenilir mi bilmiyorum gerçekse kaçırmayın bu fiyata. Genişletmek için tıkla... ETBİS karekodu koymuşlar ama çalışmıyor. Dikkatli olmak lazım.
L3US dedi: Moderasyon Notu: Konuda birçok kişi tarafından sitenin dolandırıcı olduğu belirtilmiştir, bilginize. Arji Ev ve Ofis Çalışma Sandalyesi Bilgisayar Koltuğu – Siyah - Atlas Alışveriş Önüme reklam olarak çıktı site güvenilir mi bilmiyorum gerçekse kaçırmayın bu fiyata. Genişletmek için tıkla... ETBİS karekodu koymuşlar ama çalışmıyor. Dikkatli olmak lazım.
All The Way Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 2.036 Makaleler 1 2 Aralık 2023 #5 Verdiği güven:https://pbs.twimg.com/media/EiW-pCfWoAAoMHy.jpg
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.240 Çözümler 6 2 Aralık 2023 #6 510095 dedi: Site güvenilir değil. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç mi gelmez yoksa koltuk yerine başka bir şey mi gönderirler?
510095 dedi: Site güvenilir değil. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç mi gelmez yoksa koltuk yerine başka bir şey mi gönderirler?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.347 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 2 Aralık 2023 #7 Hayır, dikkat ederseniz, yorumlardaki inceleme fotoğraflarını hep Hepsiburada'dan almış.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 23 2 Aralık 2023 #8 Algoritmik dedi: Hocam hiç mi gelmez yoksa koltuk yerine başka bir şey mi gönderirler? Genişletmek için tıkla... Bu gelirse bilmem.
Algoritmik dedi: Hocam hiç mi gelmez yoksa koltuk yerine başka bir şey mi gönderirler? Genişletmek için tıkla... Bu gelirse bilmem.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.240 Çözümler 6 2 Aralık 2023 #9 510095 dedi: Eki Görüntüle 2038748 Bu gelirse bilmem. Genişletmek için tıkla... Fiyatı bayağı iyiymiş almak istiyordum birileri sipariş verse de bende ona göre hareket etsem keşke.
510095 dedi: Eki Görüntüle 2038748 Bu gelirse bilmem. Genişletmek için tıkla... Fiyatı bayağı iyiymiş almak istiyordum birileri sipariş verse de bende ona göre hareket etsem keşke.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 23 2 Aralık 2023 #10 Algoritmik dedi: Fiyatı bayağı iyiymiş almak istiyordum birileri sipariş verse de bende ona göre hareket etsem keşke. Genişletmek için tıkla... Bende arıyordum son zamanlarda hemen sipariş geçecektim. Bir baktım dolandırıcılar.
Algoritmik dedi: Fiyatı bayağı iyiymiş almak istiyordum birileri sipariş verse de bende ona göre hareket etsem keşke. Genişletmek için tıkla... Bende arıyordum son zamanlarda hemen sipariş geçecektim. Bir baktım dolandırıcılar.