Ofis kullanımı için bilgisayar önerisi

Bütçe
2000

mrjahabel

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2019
Mesajlar
172
Merhaba, ofiste, Windows 10 işletim sistemi yükleyeceğim, temel ofis programlarının (Microsoft Office ve Google docs) kullanımında ve tarayıcıda gezinme işlemlerinde (YouTube'dan bir video açıp bir yandan e-ticaret sitelerinden 10-20 sekme açma işlemlerinde) kasma donma yapmayacak bir sistem arayışı içerisindeyim. Aşağıda yazdığım gibi sadece bilgisayar için belirlediğim bütçe 2000 lira. 2 adet almam gerektiği ve çevre birimlerine de bütçe ayırmam gerektiği için 2000 lirayı çok fazla geçmek istemiyorum.

Sizlere sormak istediğim birkaç sorum var.

Öncelikle bu bilgisayarları tavsiye eder misiniz? Etmezseniz nedeni nedir ve hangi bilgisayarları tavsiye edersiniz?
Zeiron MZ110 i5-650 3.20 GHz 8GB RAM 320GB HDD Masaüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Zeiron Office M155 i5-650 8 GB 120 GB SSD Masaüstü Ofis Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

İkinci sorum sadece daha önce Intel'in dahili grafik birimini aktif olarak kullanmış olan arkadaşlara. Siz hangi işlemci ile hangi işletim sisteminde ne gibi işler için kullandınız? Sizce Windows 10 ile temel ofis kullanımı için yeterli olur mu? Kasma, donma gibi problemler çıkarmasını istemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu tarz bilgisayarlar f/p açısından daha iyi olur. Hem bunda SSD+HDD var hem daha ucuz hem de işlemcisi daha yeni.

 
Hocam bu tarz bilgisayarlar F/P açısından daha iyi olur. Hem bunda SSD+HDD var hem daha ucuz hem de işlemcisi daha yeni.


Çok teşekkür ederim hocam, peki ofis kullanımı için sizce yeterli olur mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı