Merhaba Burdan ofisel alpha koltuk alıcam da bu site güvenilirmi?
Link:Sandalye ve Oyuncu Koltukları Merkezi - Ofisel
Link:Sandalye ve Oyuncu Koltukları Merkezi - Ofisel
hocam valla max 850 tl boyumda 185 tavsiyeniz varsa söle söleyin ordan hemen alayımBütçenizisi söyleyin, daha sağlıklı ve güvenilir tavsiyeler yapılır.
hocam valla max 850 tl boyumda 185 tavsiyeniz varsa söle söleyin ordan hemen alayım
açtım ama kimse cevap vermiyor bende bunu buldum gittigidiyorda aynı firma 70 tl daha pahalıya satıyor en kötü ordan alırımBununla ilgili yeni konu açın hocam, hiç anlamam ama o fiyata gayet güz oyuncu koltukları mevcut.
teşekkür ederem keşke xdrive 15 alsaydın bin kat daha iyiXprime King serisini kullanıyorum boyum uzun olduğu için tercih etmek zorunda kaldım. Ürün teslimi biraz uzun sürebiliyor. Sipariş verdikten sonra ürünün yapımına başlıyorlar. Güven konusunda bir sorun ile karşılaşacağınızı düşünmüyorum.
Bu fiyat bandında oyuncu koltukları 1 yıl sonra derisi kum gibi dökülen ürünler olur. Oyuncu koltukları yerine ofis koltuklarına yönelin.açtım ama kimse cevap vermiyor bende bunu buldum gittigidiyorda aynı firma 70 tl daha pahalıya satıyor en kötü ordan alırım
bu ofis koltuğu olurmu gamer demişler ama ofis bence bu ? alınırmı bu ?Bu fiyat bandında oyuncu koltukları 1 yıl sonra derisi kum gibi dökülen ürünler olur. Oyuncu koltukları yerine ofis koltuklarına yönelin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.