Google puanı iyi olabilir ama bilemedim bu puana güven olur mu...
Şikayetvar sitesindeki 1 soruna da yanıt vermişler. Açıkcası adama ''Kalemi tedarik edemedik'' dediler diye adam tutmuş Şikayetvar'a yazmış. 1 tane önemli sorun vardı ona da yanıt vermişler.
Onun dışında kargo sorunları vs.
Ben bir sorun göremedim. Güvenilir gibi.
Ben N11'den Ofisostim'den sizin dediğiniz klavyeyi almıştım. 1-2 gün geç kargoya verdiler onun dışında sorun yaşamadım. Daha sonra klavyenin çok ses çıkardığını görünce iade başvurusu yapmıştım hiç gıkları çıkmadan iade almışlardı.
Dolandırıcı değil güvenilir bir site ama kargolamayı hızlı yapmak istedikleri için bazen kargo ezik gelebiliyormuş. Ama ürün sorunsuz olduğu belirtiliyor bu konu da alacaklara bilgilendirme olsun. Güvenilirmiş.
James Donkey de logo basıyor en azından karşında Philips yetkilisi oluyor. Ve araştırdığım kadarıyla Philips SPK8404, 8614 modeline göre bilek desteği yok ve bir tık kırpılmış modeli ve Switch markası daha kaliteli.
Ben N11'den Ofisostim'den sizin dediğiniz klavyeyi almıştım. 1-2 gün geç kargoya verdiler onun dışında sorun yaşamadım. Daha sonra klavyenin çok ses çıkardığını görünce iade başvurusu yapmıştım hiç gıkları çıkmadan iade almışlardı.
Sitelerini inceledim de, gerçekten çok fazla ürün var özellikle yazıcı arıyordum fiyatları da piyasaya göre bayağı uygun göründü. Ankara'da olduğum için de aynı gün kargomu ulaştırdılar yanında da Türk kahvesi göndermişler, bence başarılı güvenilir bir satıcı. merak eden ya da ihtiyacı olan olursa beğenerek Epson L3251 bu ürününü aldım. Günlük rutin çıktı işlemlerimi alıyor, hatta fotoğraf kağıdı da aldım oradan fotoğrafçıya gitmeme gerek kalmıyor artık.