- Makaleler
- 2
Philips SPK8404 adlı klavyeyi alıp incelemeye sunmak istiyorum N11 sitesinde mağazaları var ve 240 TL kaliteli bir mağaza mı? Ona göre alacağım.
Attığın da, OfisOstim.Bence puanı mağaza puanı gayet yeterli seviyede. Eğer güvenmiyorsan buradan alabilirsin:
![]()
Philips SPK8404 Siyah/Gümüş Rainbow Aydınlatma - PttAVM
Philips SPK8404 Siyah/GümüŠRainbow Aydınlatmalı Blue Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Philips SPK8404 Siyah/GümüŠRainbow Aydınlatmalı Blue Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi - 2025www.pttavm.com
Tam da onu yazıyordum bak hazırlık bile yapmıştım.Attığın da, OfisOstim.Ama sanırım çok kişi almış bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
Bence de sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Mağaza puanı iyi bir puan bence.Attığın da, OfisOstim.Ama sanırım çok kişi almış bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
Size Türkçe ve büyük enter mı gönderdiler?Ben N11'den Ofisostim'den sizin dediğiniz klavyeyi almıştım. 1-2 gün geç kargoya verdiler onun dışında sorun yaşamadım. Daha sonra klavyenin çok ses çıkardığını görünce iade başvurusu yapmıştım hiç gıkları çıkmadan iade almışlardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.