Çalışıyor. İsterseniz kapatabiliyorsunuz.Merhaba, OgnitorenKs ISO'sunda Windows Update çalışıyor mu?
@Archley.
Hocam biri bana forumda "Eğer update yaparsanız, değişiklikler geri alınıyor." demişti. Doğru mu?Çalışıyor. İsterseniz kapatabiliyorsunuz.
Toolbox'da Update sonrası bölümü var güncelleme sonrası onu açınca düzeliyor geri.Hocam biri bana forumda "Eğer update yaparsanız, değişiklikler geri alınıyor." demişti. Doğru mu?
@Archley.
Şimdi ben kurulumu bitirdiğimde update üzerinden driver indireceğim. Driverlar indikten sonra Update sonrası'nı mı seçeceğim?Toolbox'da Update sonrası bölümü var güncelleme sonrası onu açınca düzeliyor geri.
Evet.Şimdi ben kurulumu bitirdiğimde update üzerinden driver indireceğim. Driverlar indikten sonra Update sonrası'nı mı seçeceğim?
Peki işlemlerin bitmesi ne kadar sürüyor? Güncelleme sonrasını çalıştırdığımda?
1-2 dakika.Peki işlemlerin bitmesi ne kadar sürüyor? Güncelleme sonrasını çalıştırdığımda?
Çok sağ olun. Peki PC zorlanıyor mu bunu yaparken? Kusura bakmayın takıntılıyım bu tarz işlerde.1-2 dakika.
Hayır bir kaç regedit ayarını değiştiriyor ve PowerShell komudu giriyor. Zaten Toolbox açık kaynak kodlu.Çok sağ olun. Peki PC zorlanıyor mu bunu yaparken? Kusura bakmayın takıntılıyım bu tarz işlerde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.