Ok.ru sitesinde 1987 yapımı Ninja Kaplumbağalar çizgi dizisi nasıl bulunur?

lasthyren

Hectopat
Herkese merhaba, sorum başlıktaki gibi ok.ru sitesinde bir ara 1987 yapımı Ninja Kaplumbağalar çizgi dizisine ait birkaç türkçe dublajlı bölüme denk gelmiştim. Şu an site üzerinden arama yapmama rağmen denk gelmedim. Acaba sildiler mi? Umarım silmemişlerdir çok büyük bir kayıp olur. benim gibi bu serinin sitedeki dublajını bilen veya linkini bilen arkadaşlar burada paylaşırsa çok sevinirim umarım konum anlaşılmıştır, dönüşlerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba, sorum başlıktaki gibi ok.ru sitesinde bir ara 1987 yapımı ninja kaplumbağalar çizgi dizisine ait birkaç Türkçe dublajlı bölüme denk gelmiştim. Şu an site üzerinden arama yapmama rağmen denk gelmedim. Acaba sildiler mi? Umarım silmemişlerdir çok büyük bir kayıp olur. Benim gibi bu serinin sitedeki dublajını bilen veya linkini bilen arkadaşlar burada paylaşırsa çok sevinirim umarım konum anlaşılmıştır, dönüşlerinizi bekliyorum.

Hocam sibnet veya bazı siteler düzenli olarak saklamışlar. Link vermek yasak olduğundan dolayı ninja kaplumbağalar çizgi film 1987 diye aratırsanız bulabilirsiniz.

Hocam sibnet veya bazı siteler düzenli olarak saklamışlar. Link vermek yasak olduğundan dolayı ninja kaplumbağalar çizgi film 1987 diye aratırsanız bulabilirsiniz.
Dostum link vermek neden yasak olsun? o kadar kişi link veriyor bir sorun oluşmadı şimdiye kadar. bende link verdim uyarı dahi almadım, rica ediyorum lütfen linki verir misin buradan dönüş bekliyorum.

Dostum link vermek neden yasak olsun? O kadar kişi link veriyor bir sorun oluşmadı şimdiye kadar. Bende link verdim uyarı dahi almadım, rica ediyorum lütfen linki verir misin buradan dönüş bekliyorum.

Bazı konularda isim veya link belirtmenin yasak olduğunu gördüğümden dolayı böyle bir çıkarım yapmıştım. Bulduğum versiyon 1987 değil 2003 yılında çıkan haliymiş. Yanlış bilgi verdiğim için kusura bakmayın hocam. 1987 star ve show kanallarında yayınlanmış Türkçe dublaj olarak ama maalesef arşivlerde pek bir şey bulamadım. Dediğiniz gibi bazı sitelerde mevcutmuş ama o linkler şu an ise bir işe yaramıyor. Korsan sitelerinde 1987 hali mevcut ama İngilizce. Attığım link ise 2003 versiyonu.

Son düzenleme:
Dizi kaç sezon? Sadece böyle bir şey bulabildim.

Bu değil benim bahsettiğim ne yazık ki

Bazı konularda isim veya link belirtmenin yasak olduğunu gördüğümden dolayı böyle bir çıkarım yapmıştım. Bulduğum versiyon 1987 değil 2003 yılında çıkan haliymiş. Yanlış bilgi verdiğim için kusura bakmayın hocam. 1987 star ve show kanallarında yayınlanmış Türkçe dublaj olarak ama maalesef arşivlerde pek bir şey bulamadım. Dediğiniz gibi bazı sitelerde mevcutmuş ama o linkler şu an ise bir işe yaramıyor. Korsan sitelerinde 1987 hali mevcut ama İngilizce. Attığım link ise 2003 versiyonu.

Bu değil benim demek istediğim 1987 yapımı ilk serinin tr dublajı anlamadın sanırım.

Bu değil benim bahsettiğim ne yazık ki.

Bu değil benim demek istediğim 1987 yapımı ilk serinin TR dublajı anlamadın sanırım.

Dediğim gibi hocam 1987 serisinin dublaj versiyonu star ve show gibi kanallarda yayınlamış ama bulamadım. Bazı wiki sayfalarında Türkçe dublaj linkler paylaşılmış ama şu an o linklerin hiçbiri çalışmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı