Hocanın çok büyük disiplin sorunu var. Oyunculara sözünü çok geçiremiyor. Hoca-oyuncu arasındaki ilişkiyi kuramıyor. İcardi gibi bu tarz yıldızlara çok tolerans gösteriyor. Frankfurt maçında Abdülkerim ve İcardi kendilerini oynatmadığı için triplenmişler. İcardi özellikle. Isınmaya hem bu yüzden çıkmamış, hem de kaptanlık bandını takmamıştı yanlış hatırlamıyorsam.Avrupa'da başarı olmaz,kadromuz şöyle böyle diyenlere bunları gösterin.
Hiçbir zaman oyuncuya arkadaş olunmaması lazım bence, sadece disiplin ön planda olmalı bence hocam. Alman disiplini yani kısaca.Hocanın çok büyük disiplin sorunu var. Oyunculara sözünü çok geçiremiyor. Hoca-oyuncu arasındaki ilişkiyi kuramıyor. İcardi gibi bu tarz yıldızlara çok tolerans gösteriyor. Frankfurt maçında Abdülkerim ve İcardi kendilerini oynatmadığı için triplenmişler. İcardi özellikle. Isınmaya hem bu yüzden çıkmamış, hem de kaptanlık bandını takmamıştı yanlış hatırlamıyorsam.
2 gol yiyince takım mental olarak dağılıyor. İnanç kalmıyor oyuncularda. Bir taraftar olarak bende de kalmıyor açıkçası. 3-1 olunca maç bitmişti zaten oyuncuların kafasında. Eminim ki kendisi de kafasında bitirmişti. Bu kadar kolay pes etmemeli.
AZ maçı öncesinde parti verdiklerini biliyoruz. Oyuncularla partilerde sarmaş dolaş olan bir hocamız var. Bu yanlış bir yaklaşım. Gerektiği yerde arkadaş gibi olacaksın, gerektiği yerde de hoca olduğunu hissettirmen lazım.
Saha dışında arkadaş, saha içinde hoca olduğunu göstermeli. Arkadaş derken kastım kol kola partilerde gezmesi değil tabi ki de. Hocayı sadece bir futbol manyağı katı bir insan olarak görmemeleri düşüncesindeyim. Oyuncu-teknik direktör ilişkisi de önemli.Hiçbir zaman oyuncuya arkadaş olunmaması lazım bence, sadece disiplin ön planda olmalı bence hocam. Alman disiplini yani kısaca.
Hiçbirini tanımıyorum. Yorum yapamayacağım fakat adı sanı duyulmamış teknik direktörler gibi duruyor.Arkadaşlar, ben diyorum ki okan gitsin aynı Leverkusen gibi bir genç teknik direktör denemesi yapalım. Xabi Alonso örneği gibi.
1-Fabian Hürzeler
2-Andoni İraola
3-Kieran McKenna
4-Will Still
5-Matthias Jaissle
6-Cesc Fabregas
Ne diyosunuz hocam?
@Darqx