muratyılmaz99
Centipat
Hepsi de sağlam adamlar zaten.Teknik heyetin tamamı Okan'ın torpillileri zaten@muratyılmaz99 Kendisi ile devam edilecek gibi duruyor. Şunu diyeceğim ki, kadroya biraz daha takviye yapılırsa güzel işler çıkartılabilir belki. Hatırlarsak, Avrupa Ligindeki ilk maçlarda güzel bir oyun vardı fakat sonrasında kadronun darlığıyla takım yoruldu ve kötü sonuçlar alıp elendik. Bu kadro darlığına yazar net.
Bir de teknik heyet yenilenmeli. Yardımcıları falan. O Instagram'dan hatun takip eden adam ile olmaz bu işler. Kendisine iyi bir yabancı ekip verilmeli. Özellikle antrenman ekibi için konuşuyorum. Şu an 27 yaşında birisi var mesela. Bu arkadaş nerede çalışmış, ne başarısı var da Galatasaray'ın teknik heyetinde? Yerli isimler kesinlikle olmalı fakat çoğunluğu yabancı olmak üzere teknik ekip olmalı. Bu 3 büyükler için de geçerli. Yerli teknik heyetinde onlardan bir şeyler öğrenmesi için söylüyorum bunu.
Bu arada sen öncesinde maç analisti yok diyordun ama 3 tane varmış aslında.
Kendisiyle devam edilmesi kadar kötü bir durum yok.Gençlerimizi mideye indirmekten usanmadı ve bıkmadı.Çağrı Balta U19 Elit Ligi'nde gol kralı oldu ama gel gör ki bu sezon hiç süre bulamadı Ziraat kupası'nın ilk maçlarında veya sezon başındaki hazırlık maçlarında.Gökdeniz Gürpüz yine tam bir Dribbling makinesi ve yeni bir Yıldıray Baştürk sol açık olarak değerlendirilebilir ve katkısı olabilir.Berat Luş ise aldığı kısa süreye rağmen beğendiğim bir futbolcu.
Okan hocamız ise bunlara daracık süreler verip Ayhan Akman'ın torpillisi Efe Akman bunlardan daha fazla süre buldu.Hatta Avrupa'da bile süre buldu.Ayrıca Yurt dışındaki gençlerin aldığı süreyle bizimkilerin aldığı süreye bakıyorum gerçekten acı verici bir durum.
Ziyech,Zaha,Nelsson gibi oyuncuları takıma küstürdü zaten.Bakambu ve Oliveira'yı yedi bitirdi.
Hatta sizinde dediğiniz gibi 3 sene içerisinde kadro iskeleti kuruldu,çok üst düzey oyuncular getirildi demiştiniz.Peki çok abartılan Okan bey Manu'yu ve Tottenham'ı yendide noldu? İkiside Finalde ve Tottenham önde şuan ilk yarıda.
AZ Alkmaar ilk maçında Berkan Kutlu denen hiçbir şey beceremeyen öylesine süs diye durmuş bir adamı ilk 11'e alması mı dersin? Metehan'ı Cuesta yerine oynatmamasına mı şaşarsın? Hadi ilk maç eksik vardı da abi 4 tane yenmez yani en fazla 1-2 tane yani.Sözde 300 Milyonluk takımız kanzi anlarsın ya.
AZ Alkmaar ikinci maçında bile düzgün bir oyun oynatmadı hala derbiyi düşünüyordu derbileri düşündüğü kadar Avrupa'yı düşünseydi şuan geldiğimiz nokta bambaşkaydı ve belki de tekrardan Avrupa kupasını kazanmış olurduk.
Ayrıca Young Boys'a da helal olsun.Adamlar çok güzel bir kadro kurmuş.Dinamik,boy ortalaması yüksek,genç ve kaliteli futbolculardan taş gibi kadro kurmuş.Bizim taraftarda hala Xhaka,Sommer ve Bitik Neymarla De Bruyne nin peşinden koşsun konuyla alakasız ama bunuda söylemek istedim.İyi akşamlar diliyorum hocam.