Okan Buruk gitmeli

Dışardan getirenleri görüyoz her sene şampiyonluğa oynuyorlar o kadar 🤣
Ligde şampiyonluk gram umrumda değil. İsterse fenere 40 tane atsın. Benim gözümde hoca falan değil, ayrıca okanı yalayan yalar objektif olan adam gibi doğru dürüst yorum yapar. Bugün burda okan'la Avrupa'da başarı beklemek camdan atlayıp “belki uçarım” demek gibidir. Dışardan getirenler diyorsun da o dışardan gelen adam seni 2-0 yendi. 90+5'te kendi evinde puan kaybetmedi sana karşı. Ne anlatıyorsun sen bana? Önceden 3-1/3-0/3-0 yenmesi gram umrumda değil bize güncel başarı lazım. fenerbahçe ile yaptığımız derbilerde en çok galibiyet alan onlar ne anlatıyorsun sen? Sürekli rakibi küçümsüyoruz ama hiç kendimize bakmıyoruz. Bir teknik direktör ve teknik kadro değişikliği olması gerektiğini görmüyor muyuz? Zamanında ezeli rakipte oynarken benim Galatasaray'la işim olmaz diyip parayı görünce işi olan adamı hoca olarak görmek hiç mi acı vermiyor? Kulüp kimlerin elinde farkında mısınız? Hayatı boyunca şansla kazandı bu adam. Bir kere adam gibi bir oyun oynattı diyemem. Bu sene bir sürü sözde galibiyet aldı UCL'de yorum yapmadım çünkü yapsaydım eğer yahu kardeşim adam bizi son 16'ya taşıdı kıymet bilin diye zırvalamalar duyacaktım. Ee açın gözünüzü kendiniz görün adam sizi rezil kepaze etti tek bir laf edecek misiniz? Bıktım artık okanın yalakalarından. Bu takımı hakeden kişi çakma Galatasaray'lı Okan değil orjinal has Galatasaray'lı Arda Turan'dır! Ama gelde bunu okanın yalakalarına hayranlarına anlat.

Ya abi kim ne derse desin, şu an Arda Turan vs Okan Buruk karşılaştırmasında “Avrupa vizyonu” diye bir şey varsa, Arda hocam net önde. İstatistikler de bunu kanıtlıyor iyi dinleyin:

-Şampiyonlar Ligi’nde şansa bala son 16 yaptı, Juventus’u eledi vs. eyvallah hadi buna EyvAllah diyelim.

-Ama genel tabloya bakın ya 12 maçta = 17 gol atmışız, 20 gol yemişiz. Yani anlayacağınız savunma emanet araba gibi ya, kullanan çok ama sahip çıkan hiç yok.

-Mesela Arda Turan'a bakalım, daha yeni teknik direktör olmasına rağmen Shakhtar ile Konferans Ligi'nde çeyrek finale çıktı ve adam ligde lider.

Ve birşey daha demek istiyorum. Okan sürekli 4-2-3-1 denen bu cenabet dizilişte ısrarcı adam 4-2-3-1 diyor başka bişey demiyor. Koskoca Liverpool deplasmanı adam hala aynı diziliş aynı taktikle çıkıyor. Bu adamın ben hatalarından bir kere bile ders çıkardığını görmedim yahu. Bir kere bile ben bu adamın ders çıkardığını görmedim. Çıkıpta bir gün benim suçum dedi mi? HAŞA. Okan kim hata kim demi? Birde şaka gibi diyor ki oyun olarak kazanmayı haketmediğimiz bir maçtı... Ee? Oyunun taktiğini stratejisini nenem mi belirliyor? Düzgün taktik bulup, diziliş değişikliğine gitseydin şuan çeyrek finaldeydik.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı