Aslında bizim taraftar Burak Elmas'ı gönderdiği gibi çok rahat Okan'ı gönderir, yarım saatini almaz Okan'ı göndermeleri. Ama bizim taraftar artık eskisi gibi değil maalesef, eskisi gibi olsa okan gitmemek için Prime pep Guardiola'ya dönüşürşaka bir yana derbiyi kazansak bile gitmesini isterim ben çünkü ben 5.yıldızdan sonra ligi çok takmama tarafındayım. Avrupa'ya odaklanıp oradan kupa kazanma düşüncesindeyim hocam.
Aslında bizim taraftar Burak Elmas'ı gönderdiği gibi çok rahat Okan'ı gönderir, yarım saatini almaz Okan'ı göndermeleri. Ama bizim taraftar artık eskisi gibi değil maalesef, eskisi gibi olsa okan gitmemek için Prime pep Guardiola'ya dönüşürşaka bir yana derbiyi kazansak bile gitmesini isterim ben çünkü ben 5.yıldızdan sonra ligi çok takmama tarafındayım. Avrupa'ya odaklanıp oradan kupa kazanma düşüncesindeyim hocam.
Kaleci lazım bize bir de 10 numara mertens artık Galatasaray'ın temposunu düşüren isimlerden başrol bana göre. 37 yaşında artık gitmesi gerekiyor. Muslera içinse artık eskisi gibi değil, refleksleri zayıflamış en ufak pozsiyonda kurtarıcağına dair umudumuz çok az hemen gol yiyor.
Edirne'den dışarı çıktığımızda görüyoruz aslında her şeyi,
Gözlemci çok önemli genç yetenekler bulamıyoruz.
Gerçi ayhan akmanın, hakan baltanın çocuklarından sıra gelmiyor.
Okandan önceki yıllar beyfendiler sanki Avrupayı fethedip geliyordu, yıllarca ligde alınamayan galibiyet serileri Okanla geldi, Avrupada kaç sene yine perişandık. Okandan önce en son ne zaman Feneri içte dışta 3 tıklatarak yendik söyle bakalım. Avrupada çatlak oluşuyor direkt istifa sesleri yükseliyor. Unitedi Tottenhamı yenince gayet mutluydunuz, yenilgi olmayacak mı hiç ? 102 puanı bir zahmet toplasın diye aşağılıyorsun, beğendiğin teknik adamlar gelsinde toplasın 102 puanı da görelim. Koca sezonda sadece 1 mağlubiyet alan Fenere şampiyonluk vermedi.Napalım 102 puan toplamışsa? Bi zahmet toplasın hala mı kafanız çalışmadı hala mı beyin yoksunu adamlar mısınız? Anlamıyorum sende az utanma olsa doğruları konuşurdun.Avrupa'dan elendin mutlu musun şimdi? Ben istemiyorum kalmasını,ayrıca asıl sen nasıl taraftarsın? Bu takım için lig değil Avrupa önemlidir 5.yıldızı aldıktan sonra başlarım lige tamamen Avrupa'ya odaklanmalıyız.Bu adamın kaç yıldır bir sistemi yok ikide bir diziliş değiştirip duruyor teknik ekibi kendisinden beter,torpilli ve kötü bir ekip.Oyuncuların fizik ve kondisyon seviyesinde gram gelişme yok.Jelert kaç aydır bizde fiziği azıcıkta olsa gelişmedi,Osimhen ilk geldiğinde süperdi uçuyordu şimdi oda top patlar gibi patladı Okan ve Torpilli Teknik Ekibi sayesinde.Okan Buruk dediğin adam sadece ileri top şişirir,her maç diziliş değiştirir yok 3-4-1-2,yok 4-2-3-2,yok 4-2-2-2,yok 4-4-2 yeter abi Liverpool'a bak adamlar kaç yıldır 4-3-3 oynuyor,Premier Lig'de %99.9 ihtimalle şampiyon olacak bu sezon.Hala Hatay'ı yenemiyor geçen sezonlardaki gibi.Kasımpaşaya 3-0'dan maç verdi RFS denen köy takımına en az 4-5 tane atması gerekirken 2-0'dan maç verdi geldi.Bu adam kapalı savunma oynayan takımlara karşı hiçbir halt yapamıyor.Bu adam yüzünden Tete,Zaha,Ziyech,Ndombele,Nelsson gibi harika oyuncuları yedi bitirdi.Nelsson yerine Cuesta geldi beter bir stoper çıktı belliydi zaten böyle olacağı.Siz at gözlüklerinizi çıkarmayana kadar bırak Avrupa Kupası son 16'yı bile zor görürüz.Siz hala lig diye zırlamaya devam edin.
Galatasaray'ın hücum hattı şuan çoğu Avrupa takımında yok,ama malum şahıs yüzünden hepsinin kondisyon seviyesi düştü düşecek.Aşağıdaki ligin en çok koşan takımları listesinde kaçıncı olduğumuza bir bakın 19.sıradayız,bu mu başarı? Beklere 30 Milyon Euro harcandı hala Berkan'ı oynatıyor bu mu başarı? Bu mu sizin başarı anlayışınız? Rizespor 1.sırada utanın biraz teknik ekip dediğin Akhisarspor'dan,Başakşehir'den ya da Bursaspor'dan değil Premier Lig'den,Bundesliga'dan,La liga'dan olacak Avrupa'da mücadele eden takımı yabancı hoca yönetmeli.Duran Top hocamız bile yok varsa bile oda amatördür kesin.Rakip analistimiz yok,saçmalığa bak seneye Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak takımın Rakip Analisti yok,biz rakiplerimizi nasıl yeneceğiz? Nasıl onların taktiklerini anlayıp ona göre oynayacağız? Anlatırsan sevinirim.Okan denen şahıs sayesinde bir duran top hocamız ve rakip analistimiz yok,teknik ekibini kendisi belirliyor çünkü.
Şuan baya bir teknik direktör boşta onlara baksalar sorun kalmayacak aslında,ligimizdeki Thomas Reis'e de bakılabilir diye düşünüyorum.Thomas Reis,transfer yapmayan Samsunspor'u 3.sıraya getirdi.Bunu her hoca yapamaz,ayrıca Bundesliga deneyimi falan da var.Bochum'u yönetirken Bundesliga deneyimi elde etmiş.Bizi de baya bir zorladı Samsunspor gibi bir takımla,Samsunspor'u kötülemiyorum bu arada sakın yanlış anlaşılmasın.Thomas Reis hem ligimizin takımlarını çözen,Bundesliga 1 ve Bundesliga 2 deneyimi olan da bir hoca.Samsunspor başkanının Galatasaray'lı olmasından dolayı Thomas Reis çok kolay bir şekilde getirilebilir bence.Seninde düşüncelerini merak ediyorum hocam.Arda Turan'da iyi olur bu arada.
Fatih Terim'in elinde Cicaldau,Morutan,Taylan vardı Osimhen,Mertens,Frankowski veya Gabriel Sara falan yoktu adam Marsilya'yı yendi Morutanlar ve Cicaldaularla.Eğer ki Osimhen,Mertens,Sara,Frankowski falan olsa Avrupa'yı sallardı,senin Okan hocanı da pazara yollardı ayrıca elindeki kadroyla bi zahmet 102 Puan toplayarak şampiyon olsun.Bi zahmet Tottenham'ı ve United'ı yensin.Geçen sezon 10 kişiyle kendi evinde yenilen Okan'dı unutma bunu.Yok Fener'e 3 tane içerde dışarda tıklatmış falan geç abi sen bunları Avrupa'da başarı olmadığı sürece çoğu taraftarın gözünde değeri 0 millete oda spreyi diyosun ya asıl oda spreyi sensin hemen Manchester United,Tottenham falan deyip fıslamaya başlıyorsun.Bence at gözlükleri çıkarmanın vakti geldi.Okandan önceki yıllar beyfendiler sanki Avrupayı fethedip geliyordu, yıllarca ligde alınamayan galibiyet serileri Okanla geldi, Avrupada kaç sene yine perişandık. Okandan önce en son ne zaman Feneri içte dışta 3 tıklatarak yendik söyle bakalım. Avrupada çatlak oluşuyor direkt istifa sesleri yükseliyor. Unitedi Tottenhamı yenince gayet mutluydunuz, yenilgi olmayacak mı hiç ? 102 puanı bir zahmet toplasın diye aşağılıyorsun, beğendiğin teknik adamlar gelsinde toplasın 102 puanı da görelim. Koca sezonda sadece 1 mağlubiyet alan Fenere şampiyonluk vermedi.
Okandan önceki yıllar beyefendiler sanki Avrupa'yı fethedip geliyordu, yıllarca ligde alınamayan galibiyet serileri okanla geldi, Avrupa'da kaç sene yine perişandık. Okandan önce en son ne zaman feneri içte dışta 3 tıklatarak yendik söyle bakalım. Avrupa'da çatlak oluşuyor direkt istifa sesleri yükseliyor. Unitedi Tottenham'ı yenince gayet mutluydunuz, yenilgi olmayacak mı hiç? 102 puanı bir zahmet toplasın diye aşağılıyorsun, beğendiğin teknik adamlar gelsinde toplasın 102 puanı da görelim. Koca sezonda sadece 1 mağlubiyet alan fenere şampiyonluk vermedi.
Ben çoktandır söylüyorum hep diyorlar dı iyi hoca falan şimdi kendileri gitmesini istiyor.Edirne'den dışarı çıktığımızda görüyoruz aslında her şeyi,
Gözlemci çok önemli genç yetenekler bulamıyoruz.
Gerçi ayhan akmanın, hakan baltanın çocuklarından sıra gelmiyor.
Ya hocam bırak Allah aşkına bunlar at gözlüklerini takmaya devam etsinler.İnşAllah çıkarırlar ama şu durumda çok zor maalesef...Tottenham'ı yenince üzülecek değiliz ancak tarihinde ilk Avrupa puanını bizden alan rigasa, 7 maçta 1 gol atan kievden 3 gol yersek üzülürüz. Malmö maçı da aynı şekilde öndeyken verdiğimiz bir puan. Belki de bu seneki en kolay kurayı seçmişiz namağlup olmayı geçtim Ajax totthenham maçları hariç full galibiyet ilerlememiz gerekirken ilk 8E kalamadık ve elendik. Şimdi ilk 8'de olsaydık hem derbiye dinlenerek çıkacaktık hem de strese girmeyecektik. Sene başında 5 yedik sorun yok dedik olur öyle şeyler, rigasa puan verdik saha kötü dedik saçmaladık dedik, malmöye kieve az ye puanlar verdik olur öyle şeyler ilk 8E şansımız var dedik, ajaxa yenildik hala elenmedik dedik, ilk maç 4-1 yenildik hem de Kaan ayhan aynı geçen sene yediği kırmızının aynısını yemesine rağmen, olsun evimizde oynayacağız 3-0 yeneriz dedik ama artık yeter. Biz gol yemesek bile minimum 3 atmamız gereken maçta daha 3 gol baremini geçememişiz nasıl isyan etmeyelim? Aferin iyi yaptınız mı diyelim? Basın toplantısında gülerek röportaj veren hocaya benim saygım falan kalmaz.
Avrupadaki çatlaklar Galatasarayın geçmişinden beri sadece Okan devrinde olmuş gibi konuşmanız garip oluyor. Lakin hatırlatmak isterim ki Terimin en son gruptan takımı namağlup çıkardığı seneden önce kaç maç kazanamadık Avrupada. Kazandığımız sene de ligde 13. olup derbiler dahil Anadolu takımlarına diz çöktük.Tottenham'ı yenince üzülecek değiliz ancak tarihinde ilk Avrupa puanını bizden alan rigasa, 7 maçta 1 gol atan kievden 3 gol yersek üzülürüz. Malmö maçı da aynı şekilde öndeyken verdiğimiz bir puan. Belki de bu seneki en kolay kurayı seçmişiz namağlup olmayı geçtim Ajax totthenham maçları hariç full galibiyet ilerlememiz gerekirken ilk 8E kalamadık ve elendik. Şimdi ilk 8'de olsaydık hem derbiye dinlenerek çıkacaktık hem de strese girmeyecektik. Sene başında 5 yedik sorun yok dedik olur öyle şeyler, rigasa puan verdik saha kötü dedik saçmaladık dedik, malmöye kieve az ye puanlar verdik olur öyle şeyler ilk 8E şansımız var dedik, ajaxa yenildik hala elenmedik dedik, ilk maç 4-1 yenildik hem de Kaan ayhan aynı geçen sene yediği kırmızının aynısını yemesine rağmen, olsun evimizde oynayacağız 3-0 yeneriz dedik ama artık yeter. Biz gol yemesek bile minimum 3 atmamız gereken maçta daha 3 gol baremini geçememişiz nasıl isyan etmeyelim? Aferin iyi yaptınız mı diyelim? Basın toplantısında gülerek röportaj veren hocaya benim saygım falan kalmaz.
Ben çoktandır söylüyorum hep diyorlar dı iyi hoca falan şimdi kendileri gitmesini istiyor.
Ya hocam bırak Allah aşkına bunlar at gözlüklerini takmaya devam etsinler. İnşallah çıkarırlar ama şu durumda çok zor maalesef...
Avrupa'daki çatlaklar Galatasaray'ın geçmişinden beri sadece okan devrinde olmuş gibi konuşmanız garip oluyor. Lakin hatırlatmak isterim ki terimin en son gruptan takımı namağlup çıkardığı seneden önce kaç maç kazanamadık Avrupa'da. Kazandığımız sene de ligde 13. olup derbiler dahil Anadolu takımlarına diz çöktük.
Üst üste 3. sezonunu şampiyonluğa oynayan hocayıda bir tek Türkiye'de kovmak gündeme gelir şaşırmadık.Ben çoktandır söylüyorum hep diyorlar dı iyi hoca falan şimdi kendileri gitmesini istiyor.
Ya hocam bırak Allah aşkına bunlar at gözlüklerini takmaya devam etsinler.İnşAllah çıkarırlar ama şu durumda çok zor maalesef...