Aslında bizim taraftar Burak Elmas'ı gönderdiği gibi çok rahat Okan'ı gönderir, yarım saatini almaz Okan'ı göndermeleri. Ama bizim taraftar artık eskisi gibi değil maalesef, eskisi gibi olsa okan gitmemek için Prime pep Guardiola'ya dönüşürşaka bir yana derbiyi kazansak bile gitmesini isterim ben çünkü ben 5.yıldızdan sonra ligi çok takmama tarafındayım. Avrupa'ya odaklanıp oradan kupa kazanma düşüncesindeyim hocam.
Çok katılıyorum. 5.yıldızı istememin tek sebebi de Muslera'nın son senesi olması. Keşke Avrupa kupasıyla veda etseydik ama rezalet bir sonuçla elendik. Haklısınız eski taraftar yok ama bunun bir sebebi de dursunun kurnaz davranışları. Sezon başı koltuğu sallandığında oshimen çekti taraftarın bir kısmını uyuttu.
Aslında bizim taraftar Burak Elmas'ı gönderdiği gibi çok rahat Okan'ı gönderir, yarım saatini almaz Okan'ı göndermeleri. Ama bizim taraftar artık eskisi gibi değil maalesef, eskisi gibi olsa okan gitmemek için Prime pep Guardiola'ya dönüşürşaka bir yana derbiyi kazansak bile gitmesini isterim ben çünkü ben 5.yıldızdan sonra ligi çok takmama tarafındayım. Avrupa'ya odaklanıp oradan kupa kazanma düşüncesindeyim hocam.
Kaleci lazım bize bir de 10 numara mertens artık Galatasaray'ın temposunu düşüren isimlerden başrol bana göre. 37 yaşında artık gitmesi gerekiyor. Muslera içinse artık eskisi gibi değil, refleksleri zayıflamış en ufak pozsiyonda kurtarıcağına dair umudumuz çok az hemen gol yiyor.
Hocam ben her zaman gençleşme taraftarıyım. Fatih terim son döneminde bunu denedi ama 13. olunca arka planda kaldı ve yapılamadı. Genç bir kaleci genç bir 10 numara ve en önemlisi saçma sapan bonservis ve maaş ödenmeyecek oyuncular... Alkmar maçındaki poku 80bin € maaş alıyormuş diye gördüm bizim Efe akman 500bin€. Saçma sapan insanlara parayı savurursak olmaz bu iş. Erden Timur'un son canlı yayında planlarını dinlediyseniz çok mantıklı fikirler vardı oyuncu geliştirmek için. Ayrıca rezerv liginin geri gelmesini çok isterim çünkü oynayan ya hiç oynayamıyor ya da hep oynuyor bu da yedek kulübesinin güçsüzleşmesine sebep oluyor.