Okan Buruk gitmeli

Bunu dememelisin, gayet iyi hoca. Daha ne bekliyo'n? Önceki hafta Fenerbahçe Rize'yi 5-0 yenince sorun olmaz bugün yener istifa ne güzel yenmiş işte istifa ederse adam değil :D

Olmaz. Okan Buruk hocama çok şey borçluyuz.
Doğru,Beşiktaş'tan tertemiz 5 gol daha yemeliyiz sizde haklısınız hocam. 🤣

Bunu dememelisin, gayet iyi hoca. Daha ne bekliyo'n? Önceki hafta Fenerbahçe Rize'yi 5-0 yenince sorun olmaz bugün yener istifa ne güzel yenmiş işte istifa ederse adam değil :D
İyi hoca? Peki bende ezeli rakibimden 5 tane yiyeyim Di Marzio,Fabrizio Romano gibi dünyaca ünlü gazetecilere rezil olayım yetmedi birde Young Boys isimli takıma yenilip UCL'den eleneyim bende iyi hocayım o zaman.

Olmaz. Okan Buruk hocama çok şey borçluyuz.
Üzgünüm hocam o şampiyon yaptığı senelerde Beşiktaş en kötü senesindeydi,Fenerbahçe saçma saçma beraberlikler aldı ve Trabzon ise şampiyonluk hedefi yok tek amaçları Fener'i şampiyonluktan etmek.Okan geçen 2 sezon şansa şampiyon oldu.

Son düzenleme:
Alman diye eleştirip şike iması da bulunuyor sebepsiz yere. Yoksa niye eleştirsin?
Şike imasında bulunduğunu nereden çıkarıyorsun? Sırf bunun için basın toplantısındaki konuşmasını tekrar izledim ve 1 tane şike suçlaması yok konuşmada. ''İsviçre'nin Alman bölgesinden bir takımla oynuyoruz ve maçı bir Alman hakem yönetiyor'' diyor ve ''Biz de bir sonraki maça Azeri bir hakem bekliyoruz'' diyor. Burada bir şike iması yok ve gayet de normal bir istek, eleştiri.

Hayır ben anlamıyorum. 1-2 puan kaybı olursa hocayı zaten yönetim ile birlikte yiyecekler. Okan Buruk şimdi gitse ne olacak ?

İyi hoca? Peki bende ezeli rakibimden 5 tane yiyeyim Di Marzio,Fabrizio Romano gibi dünyaca ünlü gazetecilere rezil olayım yetmedi birde Young Boys isimli takıma yenilip UCL'den eleneyim bende iyi hocayım o zaman.
Gayet iyi hoca neden beğenmiyorsun ki? Daha ne yapsın 5 atıyo 5 yiyo bunu kim yapabilir, kim bu dengeyi yakalar. Bu sezon kalsın sonra isterse gitsin. (Fenerliyim tabi kalmasını isticem dünyanın en iyi hocası)

Şu an gitmesi bir anlam ifade etmiyor. Fenerbahçe maçını kaybederse ve Avrupa'da kötü bir oyun ortaya koyup başarısız bir karne elde ederse gönderilir. Tabii bu hikayede yanan koskoca 1 sezon ve 100 milyon euro'luk santraforlu kadro olur ama yapacak bir şey yok.
Galatasaray'ın bu sene kesin ve net bir şekilde başarıdan başarıya koşması lazım, Osimhen'in gelmesiyle kadro kalitesi arşa çıktı. Eğer bu kalitedeki bir kadroyla da başarı elde edilemiyorsa zaten sıkıntı oynayanda değil oynatandadır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı