Ne bekliyorsun dostum söylesene, kim kafandaki isim? Bir hoca getirip Avrupa mı fethedeceksin. Mancini gelecek ve ipe mi dizeceğiz? Lig de şampiyonlukta peşin mi olacak? Süper Lig'e ne yıldız hocalar geldi de şamarı yiyip döndüler memleketlerine unutma. Hoca değişmeyle başarılı olunsa Fenerbahçe her sene kupa kaldırırdı Avrupa'da.
Vizyonlu ve disiplinli hoca istiyorum ben. Bu kadar sakatlık normal değil bunun sebebi okan buruğun antrenmanlarıdır kimse inkar edemez. Genç oyunculara fırsat tanınmıyor. Avrupa'da büyük maçlarda aslan kesilip diğer maçlarda kedi kesiliyor. Başarılarına lafım yok bayern karşısında oynattığı oyunu eleştiremem ama her maç öyle oynayalım gerekirse yenilelim. Biz şu an bir oyun göremiyoruz. Ne oynuyor bu takım söylesene? Güzel mi oynuyoruz? Ne taktik ne sistem ne antrenman ne mental olarak övülecek bir konu yok şu anda. Kloop zidane mancini gibi bir hoca geldiği zaman okanın antrenmanını mı yapacağını zannediyorsun? Bize gelen 2 ay güzel oynuyor sonra sönüyor. 1 değil 2 değil kaç oyuncu alındı hepsinde durum aynı.