Okan Buruk gitmeli

Ne bekliyorsun dostum söylesene, kim kafandaki isim? Bir hoca getirip Avrupa mı fethedeceksin. Mancini gelecek ve ipe mi dizeceğiz? Lig de şampiyonlukta peşin mi olacak? Süper Lig'e ne yıldız hocalar geldi de şamarı yiyip döndüler memleketlerine unutma. Hoca değişmeyle başarılı olunsa Fenerbahçe her sene kupa kaldırırdı Avrupa'da.

Vizyonlu ve disiplinli hoca istiyorum ben. Bu kadar sakatlık normal değil bunun sebebi okan buruğun antrenmanlarıdır kimse inkar edemez. Genç oyunculara fırsat tanınmıyor. Avrupa'da büyük maçlarda aslan kesilip diğer maçlarda kedi kesiliyor. Başarılarına lafım yok bayern karşısında oynattığı oyunu eleştiremem ama her maç öyle oynayalım gerekirse yenilelim. Biz şu an bir oyun göremiyoruz. Ne oynuyor bu takım söylesene? Güzel mi oynuyoruz? Ne taktik ne sistem ne antrenman ne mental olarak övülecek bir konu yok şu anda. Kloop zidane mancini gibi bir hoca geldiği zaman okanın antrenmanını mı yapacağını zannediyorsun? Bize gelen 2 ay güzel oynuyor sonra sönüyor. 1 değil 2 değil kaç oyuncu alındı hepsinde durum aynı.

Niye o zamanlar top 10 santraforlardan biri olan Victor Osimhen'mi vardı? Chelsea,Milan,Juventus,Real Madrid,Atletico Madrid yapan Alvaro Morata'mı vardı? Achraf Hakimi'den sonra Fransa Ligue 1'in en iyi sağ beki Frankowski mı vardı? Premier Lig'de şov yapan Lemina'mı vardı? Napoli efsanesi Mertens'mi vardı? Ya da Avrupa'nın en iyi stoperlerinden biri olan Davinson Sanchez'mi vardı? Okan'ın elinde herşey tam ama sonuç 0.

Adam Fenerbahçe diyor 😞 durum çok ciddi hocam. @811150
Osimhen o kadar kulüpten Galatasaraya geldiğine göre orada zaten bir yanlışlık ara kardeşim. Top 10 diyorsun ama adam düşüşte. Aktif iyi olan adamı Türk ligine kurban etmezler zaten dert etme. Mertens dediğin adam kaç yaşında sönünce geldi. Hiç biri Türk ligine meraklı değil. Ya emekliliği yaklaşmıştır ya da disiplinsizlik gece hayatı zirve yapmıştır.

Avrupa'yı istemeyen taraftar mı var? Ama yarışamıyoruz kardeşim adamlarla ve bunun tek sebebi okan değil. 120 yıldır bu sorun olduğuna göre tek sebep hoca değil. Tek sebep hoca değişmekte değil demek ki.

Tek sebebi demiyoruz zaten biz yönetimi de eleştiriyoruz. Transferleri zamanında yapmayıp listeyi bomboş bırakan, saçma sapan oyunculara yüksek bonservis ve maaş veren dursunu da eleştiriyoruz. Ancak sahaya en çok katkı sağlayan son sözü söyleyen okandır. Kasımpaşanın bizden ne fazlası vardı da yenemedik? Veya Eyüpspor'un? Veya rigasın? Veya kiev? Veya malmö? Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı hocam. Biz tek suçlu okan demiyoruz ama baş aktörü dursun ve okan ise okan %60 dursun %40tır.

Osimhen o kadar kulüpten galatasaraya geldiğine göre orada zaten bir yanlışlık ara kardeşim. Top 10 diyorsun ama adam düşüşte. Aktif iyi olan adamı Türk ligine kurban etmezler zaten dert etme. Mertens dediğin adam kaç yaşında sönünce geldi. Hiçbiri Türk ligine meraklı değil. Ya emekliliği yaklaşmıştır ya da disiplinsizlik gece hayatı zirve yapmıştır.

Hagi de 20 yaşında gelmemişti ama Avrupa kupasını almamıza engel olmadı. Bunlar bahane olamaz Türkiye ligi bir gerçek ve tabii ki hiçbir oyuncunun ilk tercihi olamaz. Bizde o yüzden absürt rakamlar ödeyerek getirtiyoruz. İstersen Messi'yi Ronaldo'yu haalandı Mbappé'yi yamalı getir yine de önemli olan teknik direktöründür. Adam oynatamıyor. Sezon başında duran toplardan bol bol gol buluyorduk göze batmıyordu ancak artık duran toplardan gol atamıyoruz ve daha da açığa çıktı okanın façası.

Dostum hem ligin hem Avrupa'nın düzgün gittiği kaç sezonu var Galatasaray'ın gözünü seveyim, bu kronik sorunumuz.

Böyle saçma bir avutma şekli olabilir mi? Ne yapalım o zaman tek bir yere mi odaklanalım :D hiç Avrupa'ya gitmeyelim o zaman hocam.

Hagi de 20 yaşında gelmemişti ama Avrupa kupasını almamıza engel olmadı. Bunlar bahane olamaz Türkiye ligi bir gerçek ve tabii ki hiçbir oyuncunun ilk tercihi olamaz. Bizde o yüzden absürt rakamlar ödeyerek getirtiyoruz. İstersen Messi'yi Ronaldo'yu haalandı Mbappé'yi yamalı getir yine de önemli olan teknik direktöründür. Adam oynatamıyor. Sezon başında duran toplardan bol bol gol buluyorduk göze batmıyordu ancak artık duran toplardan gol atamıyoruz ve daha da açığa çıktı okanın façası.
Duran Top hocamız olsa teknik ekipte yabancı bir tane duran top sorunu çözülür.Teknik Direktör ve Teknik Ekip zaten Osimhen'in düşüşe geçmesinde büyük bir pay sahibi oldu.

Tek sebebi demiyoruz zaten biz yönetimi de eleştiriyoruz. Transferleri zamanında yapmayıp listeyi bomboş bırakan, saçma sapan oyunculara yüksek bonservis ve maaş veren dursunu da eleştiriyoruz. Ancak sahaya en çok katkı sağlayan son sözü söyleyen okandır. Kasımpaşanın bizden ne fazlası vardı da yenemedik? Veya Eyüpspor'un? Veya rigasın? Veya kiev? Veya malmö? Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı hocam. Biz tek suçlu okan demiyoruz ama baş aktörü dursun ve okan ise okan %60 dursun %40tır.
Evet saçma maçlarımızı hep beraber eleştirelim doğrudur. Ama bu maçlardan dolayı istifa diyeceksek hoca dayanmaz bize arkadaşlar. Terimde saçma puan kaybediyordu, Hamza Hamzaoğlu da, Mancinide. İstifa konusunda abarttığınızı düşünüyorum. Evet düzeltmemiz gereken mevzu çok ama, istifayla düzeleceğini sanmıyorum. Takımı istediğiniz klasmana getirecek bir ekibinde Galatasaraya geleceğini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı