Ya yeter yav, Süper Lig'deki sözde başarısından başka bir şey anlatmıyorsunuz. Gerçi Avrupa'da bir halt yaptığı yok sizde haklısınız.
Her ne kadar bu herifi sevmesem de videosunda haklı olduğu çok önemli bir kısım var. Geride kalan 3 sezonda son 16 oynama sayılarında fener, hatta TFF 1.lig'de oynayan sivasspor bile Galatasaray'ın önünde. Siz hiç mi görmüyorsunuz bunları.
Sparta prag 4-1 Galatasaray.
Rfs 2-2 Galatasaray rfs Icardi'nin maaşı kadarlık bir takım dikkatinizi çekerim.
Monaco 1-0 Galatasaray.
USG 1-0 Galatasaray USG'yi 23/24 sezonunda Fenerbahçe ezdi geçti 3-1 skorla bizde 1-0 yenildik. Ama yok eldeki bulgurdan olmamalıymışız. Eldeki bulgur da bayat...
Az alkmaar 4-1 Galatasaray.
Az alkmaar 2-2 Galatasaray.
Az alkmaar 1-1 Galatasaray üç defa oynayıp üç defada yenememişiz bunları.
Kopenhag 1-0 Galatasaray.
Kopenhag 2-2 Galatasaray (kendi evimizde bile yenemedik.)
Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray (burada da suçlu okan efendi. Davinson sağ ayaklı sağ stoper Ultra zeka sol stopere aldı.

)
Ve ayrıca 23/24 sezonu Bayern Münih'in en kötü sezonu olmasına rağmen onları da yenemedi hadi geçtim Bayern Münih'i, Bundesliga'da yenmeyen kalmadıydı o sezon, werder bremen yendi, heidenheim 2-0 geride olmasına rağmen 3-2 yendi o sezon. Ayrıca Frankfurt 5 tane atmıştı bizim yenildiğimiz Bayern Münih'e o sezon. Hoffenheim 4-2 yendi Bayern'i. Stuttgart 3-1 yendi, bochum bile yendi. Evimizde 1-0 bile olsa yenme şansımız vardı. Keremi o boş kale pozisyonunu kaçırdığı gibi barış Alper'i koyması gerekirdi. Onu geçtim şampiyonlar ligi'nde hem de Bayern Münih gibi bir maçta kendi evinde sol bekte angelino yerine kazımcan'ı koymak nedir?
Umarım bir gün gözünüz açılır...
Duran top antrenörümüz yok. Şampiyonlar ligi'nde ki rakiplerin bir kısmında var hatta belki çoğunda bile var diye biliyorum duran top antrenörü. Sadece o da değil bu okan Efendi'nin teknik kadrosu full 3.lig 2.lig takımlarından toplama. Hatta nedense çoğu hep Okan'ın eski arkadaşı

burada da torpilin babasını görmüş oluyorsunuz. Sen şampiyonlar ligi'ndesin ama böyle bir adamla ve onun torpilli teknik kadrosuyla oynarsan ne beklersin ki? Avrupa ligi'nde oynayan aston Villa'nın duran top antrenörü var. Onlar Premier Lig'de de oynuyor ama olsun onlardan neyimiz eksik?