Senin keyfin istedi diye de okan kalacaktı öyle mi? Süper Lig'de nasıl lider olduğu apaçık ortada. Benim yorum yapmama gerek yok. İnternette gördüğüm bazı görüntülerden sonra resmen kendi takımımdan utandım. Zaten balon bir ligdesin, bir zahmet Osimhen'le saneyle lider ol. Normalde senin gibi insanların fikirlerine saygı duymayan süper zekalara sağlam sövmek lazım da işte. Technopat kuralları gereği mecburen sövemiyoruz. Sadece skor ya da sıralamaya bakarak teknik direktör değerlendirilmez. XG oranlarını aç bak fener Avrupa anlamında bizden daha fazla gol beklentisi üretmiş. Bak hangi klasman olduğu önemli değil ama bu gerçekten kepazelik ve rezillik sende bu rezilliği savunuyorsun. Yazık sana, biraz futbol izle futbol. Avrupa'da sürekli aynı oyun planının çözümlenmesi, b planı olmaması, formda olmayan isimlerde ısrar etmesi (abdülkerim gibi) bu adamı ısrarla oynatması akıl alır gibi değil. Düzgün bir hoca olsa yönetimden transfer ister ama sürekli yönetimin yalakalığını yapıyor. İşte senin gibilerde okanı ağzının suyu akarak izliyor. Sürekli değişiklikleri sakatlık olmadığı hariciyle 65'te falan yapıyor. City'e karşı oynaması gerekenden daha artistçe oynattı takımı. 4-2-3-1'den vazgeçmiyor sığırpres denen taktikten vazgeçmiyor. Gerekirse 5'li savunma yapacak ama galibiyet alacak ya elindeki oyuncular kötü değil. 5'li savunmanın ortasına libero kısmında Lemina'ya da Torreira, sağ stoper davinson sol stoper jakobs. Kanat bekler Sallai/Eren. böyle olsaydı beraberlik şansımız vardı. Daha defansif bir oyun oynamalıydık heriflerin 10 oyuncusu sakattı. Sen hala Okan'ı savun gözlerini kapalı tutmaya devam et. Gene bir galibiyet alınca okanım okanım demeye başlarsın. Neyse aşağıya birkaç resim atayımda nasıl lideriz bir gör. Sadece bizde değiliz fenerde böyle ama kendi takımımızı eleştirmek lazım. Ha sen şimdi beni fenerli ilan edersin fazla oksijen harcamaya gerek yok sana. Aşağıda görünenler sana tak diye cevap veriyor zaten. Bu fotoğraftaki pozisyonlarda kazımcan'ın samsun maçında eline çarpan ama penaltı verilmeyen top. Kasımpaşa galibiyetinde hem Torreira'nın rakip oyuncunun ayağına basması hem de davinsonun eline çarpan topa el verilmemesi her şeyi anlatıyor zaten. Bunların haricinde bir de kazımcan'ın net %100'lük kırmızı kartı vardı o maçta. O verilmeyen kart aynı pozisyon ama şampiyonlar liginde kırmızı kart verildi. İşte aradaki fark bu. Avrupa'da gerçekler Türkiye'de tiyatrolar. Tiyatrolar senin gözünü boyamış. Türkiye'de harbiden lideriz zannediyorsun ama bu pozisyonlar doğru yönetilseyd 2 ila 4.sıralardaydın. Fenerinde verilmeyen zibilyon tane pozisyonu var lakin ben kendi takımıma bakarım. Eğer fenerli ilan edeceksen et gram umurumda bile değil. Sana fazla bile oksijen harcadım. Şimdi git ve bir ceviz ye. Sonuçta aklı geliştirir. Lazım.
Vallahi diyecek bir şey bulamıyorum artık. Okan efendi sağ olsun, canım takımımın içinden geçti çiftliğe çevirdi koskoca Galatasaray'ı.