Okaner ertuğrul mizahı abartılmadı mı?

hocam shitpostlar genellikle tt ve instadan çıkıyor genellikle lucifer michaelsonuda abarttilar baya
Hocam shitpost aslında ''Dark mizah'' diye adlandırdığımız mizahın bir tık düşük seviyesi olmalı. Fakat bizim türkler kendilerince bir şey denemeye çalıştığında böyle konuları konuşuyoruz.

Bence de cıvkı çıktı tabiri caiz ise.
okaner ertuğrul bitti yakında velet shitpostcular tamer yeşildağ yada fırat sobutay shitpostu yaparlar

Bizim sosyal medya kitlesi bir şeyin b*kunu çıkarmadan bırakmıyor hocam ayıptır söylemesi. Pandemiden sonra alıştım ben artık bu tarz şeylere.
hocam yakinda tamer yeşildağ veya fırat sobutay shitpostuda çıkar tr shitpost kültürü çok kötü 144p max

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım sondaki kelime için ban yemem. :D

Genel olarak Instagram vb. yerlerde kaliteli mizah yok. Yabancılarda da sadece "lil n word" mizahı var.

Doğru. Bir şeyleri çıkartıldı. He profilin neden hala okaner diyorsanız değiştirmeye üşeniyorum. 2 haftadır değiştireceğim diyorum ama değiştirmiyorum.

Bazıları çok kalitesizdi bazıları bence çok komikti mesela bu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yabancılar (özellikle Amerikalılar) n-Word ve 11 Eylül saldırıları mizahından ileri gidemiyor. Türkler mizahta çok üstün.

Ben hiç 11 Eylül mizahı yapan Amerikan görmedim. Tam tersi bir ara 11 Eylül ile dalga videosu görmüştüm Türk biri yapmıştı Amerikalı'lar linçlemiş hep. Ama onlarla kıyaslarsak evet üstünüz.

Yabancılar (özellikle Amerikalılar) n-word ve 11 eylül saldırıları mizahından ileri gidemiyor. Türkler mizahta çok üstün.
O halde yabancı mizahını çok fazla takip etmiyorsunuz. Bunlar en basic şakalar zaten. Ki yalnızca Amerikan mizahı yabancı mizahı olmuyor. Global meme'ler önem taşıyor.

Fakat evet, Türk kullanıcıların mizah yetenekleri daha iyi ama şey gibi bu, zeki ama dersine çalışmıyor. Yetenekleri var fakat çok kötü kullanıyorlar. Okaner Ertuğrul veya Selim Yuhay mizahının hiçbir manası yoktu. Birisi durduk yere attı ve popüler kültüre uyuldu, bu durum devam etti. Şaka manası da taşımıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı