Hocam kimi takip etmek istemiyorsunuz? Tam olarak neyiniz? Özel değilse.

Cook cok yakin ve özel bir erkek arkadaşım baska şehirde en son gecen hafta bulustuk ben İstanbul'a gittim falan 2 3 ayda bir bulusuyoruz ama her gun konuşuyoruz Wp'den Twitter'dan da birbirimize bir seyler atıyoruz ama takip edemem yani eskiden ediiyorduk ama sonra herkesi çıkardı o 0 takipçi yapti yani hesabi da gizli. İste istek atsam bile dunyanin sonu degil ama atmamam lazim yani ve her gun girip bakiyorum ya elim degdiyse vs diye bunu ona anlatamam yani durum cok saçma ama böyle

Bana biraz saçma geldi açıkcası. Tabii bende OKB hastasıyım saçma sapan takıntılarım var. Benim takıntılarım başkasına saçma gelebilir. O yüzden sorgulamıyorum anlamak istiyorum

Bana biraz saçma geldi açıkçası. Tabii bende OKB hastasıyım saçma sapan takıntılarım var. Benim takıntılarım başkasına saçma gelebilir. O yüzden sorgulamıyorum anlamak istiyorum

Ya evet saçma gercekten ama 10 aydir her gun boyle ya bazen ben de kendime sinir oluyorum. Aptal miyim diyorum. Yani saçma gerçekten ama durum bu. :/

Sizinki bir şey değil 4 senedir benim takıntım var hergun onu özel numaradan arıyorum 5 defa instagram hesabına giriş yapmaya çalışıyorum ailesine bakıyorum kendisini sürekli stalk yapıyorum ve 4 seneden beri devam ediyor artık onunla yaşıyorum.

benimki boyle bir sey degil ve sizinki psikiyatrik bir durum takıntı degil taciz bu tedavi olun.

benimki boyle bir sey degil ve sizinki psikiyatrik bir durum takıntı degil taciz bu tedavi olun.
OKB belirtilerini fazlasıyla taşıyorum mesela bir tişört bana uğur getirdiyse bir sınavda aynı dersin sınavında o tişörtü giyerim yada aynı kalemi kullanırım bunları yapmazsam sanki kötü olacak gibi hissediyorum ve bununla yaşıyorum sanki. Hem tedavi olsam neye yarar vücudumun heryerini geçirmiş gibi kişiliğimi benliğimi unutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…