Shyquick
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Selamlar arkadaşlar. Buraya içimi dökmek istedim. Biraz sohbet, tavsiye verin çok bunaldım. Ben 15 yaşındayım. OKB teşhisi kendim koydum. 6. sınıfta başlamaya başlamıştı. Arkadaş ortamlarından ve ailevi meselelerden etkilenmeyle başladım. Zaman zaman artmaya başlamıştı ve şu an en ağır seviyededir. Sürekli el yıkıyorum ki ellerim yara oldu. Kardeşime dokunamıyorum. Sürekli her yer temiz olacak. Eşyalar temiz yerinde duracak. Eğer bir işi yapmazsam o kafamda beni yiyip bitiriyor. Bir sürü oyun aldım ve hiçbirini oynayamıyorum. Laptop sürekli format atıyorum ki bugün son olacak dedim ve format attım. Hiç oynamadığım, oynamak için can attığım oyunları indirdim. Türkçe yama kurarken hata aldım ve laptop tekrar format atacağım. Kapattım ve şu an yatıyorum. Başım çok ağrıyor. Beynimi yiyor bu takıntı sanki. İntiharı düşündüm. Sürekli aklıma geliyor ama geliyor işte. Uygulanma aşamasında değil ya da cesaretim yok. Bilmiyorum neden böyle. Cidden çok kötüyüm. Hiçbir şey yapamıyorum. Okulda arkadaşım da yok. Okullar da başlıyor. Boş insanlarla duracağım. Gerçi bende normal biri değilim. Aileme demedim. Babam çok iyi anlayışla karşılar ama annem karşılamaz. Cahiller. Neyse sizce ne yapmalıyım? Böyle hayat geçmez.