OKB olup atlatan var mı?

Dostum ilaç yerine bitkisel çözüm düşünür müsün?
Artık ilaca başladım aniden kesersem salarsam daha kötü yapıyor ben 3 ay boyunca kendim atlatmaya çabaladım olmadı ilaç tek çare herhalde ilaç kullanmadan önce her forumda okudum insanların %95'i olumlu sonuç almış bitkisel çözümden kastın nedir yani nasıl oluyor anlatırsan onuda uygularım

Artık ilaca başladım aniden kesersem salarsam daha kötü yapıyor ben 3 ay boyunca kendim atlatmaya çabaladım olmadı ilaç tek çare herhalde ilaç kullanmadan önce her forumda okudum insanların %95'i olumlu sonuç almış bitkisel çözümden kastın nedir yani nasıl oluyor anlatırsan onuda uygularım
Şifalı bitkiler bitki çayları felan yani. İnternetten iyi gelen bitkileri araştırabilirsin.

Devlette çok iyi doktorlar da var hiç ilgilenmeyenler de. İlk 2 gidişimde bir asistan vardı ve benimle çok güzel ilgilenmişti. Hatta çıkmadan kitap falan önerdi.
Ama 3. gidişimde asistan değil direkt hocanın olduğunu öğrendim. Daha iyi olur diye düşünmüştüm ama başka doktor kalmamış ve bir tek o hoca kalmış. Yani sürekli tek çalışıyormuş. Muhtemelen bu sebepten ötürü pek ilgilenememişti. Ben de bir daha gitmedim.

Benimki ileri düzey değildi. İlk ay çok az doz kullanmama rağmen çok düzelmiş gibiydim. Çünkü kendimi tutuyordum.
2. ay gittiğimde ise dozu artırmamıza rağmen daha kötü oldu çünkü kendimi tutmayı bıraktım ve ilacın tek başına etkisi var mı diye görmek istedim. Dediğim gibi daha kötü oldu. Yani anladım ki ilaç tek başına bir etki yapmıyor. Her şey insanda bitiyor.
3. gidişimde bunu anlattığımda doktor ilacı bırak o zaman dedi. Ekstra olarak da terapi alabilirsin dedi.

Yani bu konularda uzman değilim. Bir bilgim de yok ama tek bildiğim kendinizi tutmanız gerektiği. Önce yapmanız gereken işe kendinizi verin. Yani o şeyi yaptığınıza kesin olarak emin olun. Tekrar yapmak istediğinizde de kendinizi tutun.
Bir şeyi tekrar yapmak istediğimde en fazla ne olabilir ki diyip farklı bir şeyle uğraşmaya başladım. Zamanla aslında bir şey olmadığını gördükçe düzeldi. Bende OKB var zaten falan diyip boş verirseniz daha kötü olur.

Yani her şey kafanızda başlayıp kafanızda bitiyor.

Dediğim gibi uzman değilim ve benimki muhtemelen çok çok başlangıç seviyesi diyebileceğim seviyedeydi. Bir uzmana görünmenizde fayda var.

OKB'den kurtulan ya da etkisini azaltabilen var mı? Ya da bilgili birisi kurtulmak adına tavsiye verebilirse çok iyi olur.
Ben varım kesinlikle korkunç şeyler yaşadım iğrenç bir hastalık ama atlattım genellikle tamamen umutsuz fln hissediyorsun ama bir noktada sorun çözülüyor eğer hala atlatamadıysan sakın umudunu kaybetme ben 7 yıl yasadım bu sorunu

OKB geçmez, biraz zaman + ilaç yardımı ile OKB ile yaşamayı öğrenirsin.
bal gibide geçer arkadaşım aynı zamanda ilaçlar hiçbir işe yaramıyor psikiyatristler ilaç yazıp gönderiyor o ilaçlarsa seni ota çeviriyor okb yi yenmek için zihnini kullanman lazım.

Ben varım kesinlikle korkunç şeyler yaşadım iğrenç bir hastalık ama atlattım genellikle tamamen umutsuz fln hissediyorsun ama bir noktada sorun çözülüyor eğer hala atlatamadıysan sakın umudunu kaybetme ben 7 yıl yasadım bu sorunu

bal gibide geçer arkadaşım aynı zamanda ilaçlar hiçbir işe yaramıyor psikiyatristler ilaç yazıp gönderiyor o ilaçlarsa seni ota çeviriyor okb yi yenmek için zihnini kullanman lazım.

Ben 5,6 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum.Halen geçmedi.Birürü ilaç kullandım ama işe yaramadı.En son anafranil adlı ilacı kullandım o biraz iyi geldi rahatsızlığı bastırdı ama geçirmedi.Kafamda sürekli belli başlı düşünceler var sürekli tekrar ediyor bana yapışmışlar gibi yatıyor kalkıyorum benimle geliyor.Dusunmekten tekrar etmekten kendimi kontrol edemiyorum.Surekli tekrar etme isteği geliyor bu yazıyı yazarken bile silip tekrar yazıyorum.Yardımınıza ihtiyacım var.(İlaç olsun tavsiye olsun)

Ben 5,6 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum.Halen geçmedi.Birürü ilaç kullandım ama işe yaramadı.En son anafranil adlı ilacı kullandım o biraz iyi geldi rahatsızlığı bastırdı ama geçirmedi.Kafamda sürekli belli başlı düşünceler var sürekli tekrar ediyor bana yapışmışlar gibi yatıyor kalkıyorum benimle geliyor.Dusunmekten tekrar etmekten kendimi kontrol edemiyorum.Surekli tekrar etme isteği geliyor bu yazıyı yazarken bile silip tekrar yazıyorum.Yardımınıza ihtiyacım var.(İlaç olsun tavsiye olsun)
Citolesle kurtuldum ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı