R RagıpDemiratan Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #1 Arızalanmasına ve veya kapanmasına vs.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Haziran 2022 #2 Evet, verir. Belirli bir süre sonra bağlantı sorunu yaşatır. Artı 0 Eksi
KS KS R RagıpDemiratan Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #3 Polorchen dedi: Evet, verir. Belirli bir süre sonra bağlantı sorunu yaşatır. Genişletmek için tıkla... hocam daha önceki psumda oksitlenme sorunu vardı. şimdi psu değiştim ve pc çalışıyor. bir sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Teşekkürler. RagıpDemiratan dedi: hocam daha önceki psumda oksitlenme sorunu vardı. şimdi psu değiştim ve pc çalışıyor. bir sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... yani öbür parçalara bir zarar gelip gelmediğini. Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Evet, verir. Belirli bir süre sonra bağlantı sorunu yaşatır. Genişletmek için tıkla... hocam daha önceki psumda oksitlenme sorunu vardı. şimdi psu değiştim ve pc çalışıyor. bir sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Teşekkürler. RagıpDemiratan dedi: hocam daha önceki psumda oksitlenme sorunu vardı. şimdi psu değiştim ve pc çalışıyor. bir sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... yani öbür parçalara bir zarar gelip gelmediğini.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Haziran 2022 #4 @Ragıp Alan Kullanımda fark edersiniz. Ayrıca OCCT, Furrmark, HD Tune vb. programlarla test yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
@Ragıp Alan Kullanımda fark edersiniz. Ayrıca OCCT, Furrmark, HD Tune vb. programlarla test yapabilirsiniz.