Okuduğum şeyi unutuyorum

Benim 158 B12 değerim tek eksiğim bu zaten

Geçmiş olsun inşallah geçicidir ben de yakında ölçtüreceğim çinko magnezyum desteği almayı soracağım doktora eğer lüzum olursa.

Bu arada roman mı okuyorsunuz? Eğer öyleyse kitabın türünden de olabilir bazı kitaplar çok sürükleyici olmadığından ara ara dalıyor beyin ben roman aşığıyımdır. Bazen bir dalıyorum 60-70 sayfa hiç okumamışım aslında yani kelimeleri okumuşum ama kafa başka yerde Sonra diyorum ulan bu karakter nereden çıktı bu kim falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler hocam güzel dilekleriniz için. Şu an Metro serisini okuyorum ve karakter isimleri, istasyon isimleri vb. kafayı yedirtiyor bi' tık Bir de içinde anlatılan hikâyelerle kafa başka yere kayıyor bende çünkü okurken okuduğum kısımlarla kendi romanımı yazıyorum ben Kitap kurdu değilimdir, özellikle okumak için almam yani pek. Ama kesinlikle anlatımı beni saran kitaplar>kitapla aynı evrende geçen kaliteli filmler. (Filmi, dizisi olan kitaplar için)

Güzel fikir. Teşekkür ederim.

Bende de oluyor bende baştan tekrar ediyorum hatırlıyorum ve ilişki kuruyorum daha akılda kalıcı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…