Okuduğunuz liseden memnun musunuz?

• Konuyu başlatan NMK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.159

NMK

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar okuduğunuz lise hangisi ve memnun olup olmadığınız merak ediyorum. Bir daha tercih hakkınız olsa gider misiniz?

Gitmem..
Arkadaşlar okuduğunuz lise hangisi ve memnun olup olmadığınız merak ediyorum. Bir daha tercih hakkınız olsa gider misiniz?
Memnun da değilim. Öğretmen lisesi diye geldik.. düz anadolu lisesine dönüp sınavsız öğrenci aldı. Şimdi de tekrar sınavlı olacakmış. Eğitim kalitesi düştü.. Fizik ve Matematik hocaları sağ olsun, hiçbir şey öğrenemeden geçtik. Tek artı yanı Edebiyat ve İngilizce öğretmeniydi. Okulun en iyi ingilizcecisi, ilk iki sene sınıf öğretmenimizdi. Kendisi dil sınıfını almadı. Şu an A1 Türkçe A0 İngilizcesi olan bir kadının dersindeyim. Mükemmel telaffuzlar, çok güzel çeviriler ile ilerliyoruz.

Gitmem..

Memnun da değilim. Öğretmen lisesi diye geldik.. düz anadolu lisesine dönüp sınavsız öğrenci aldı. Şimdi de tekrar sınavlı olacakmış. Eğitim kalitesi düştü.. Fizik ve Matematik hocaları sağ olsun, hiçbir şey öğrenemeden geçtik. Tek artı yanı Edebiyat ve İngilizce öğretmeniydi. Okulun en iyi ingilizcecisi, ilk iki sene sınıf öğretmenimizdi. Kendisi dil sınıfını almadı. Şu an A1 Türkçe A0 İngilizcesi olan bir kadının dersindeyim. Mükemmel telaffuzlar, çok güzel çeviriler ile ilerliyoruz.
Allah kurtarsın kardeşim :)
Arkadaş ortamı dışında her şey çok güzel fakat herkes çok utangaç.
9.sınıfsan öyle oluyo sonra açılıyorlar burak yılmaz misali

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı