Yedikule Anadolu Lisesinde okuyorum. Fakat okuyor gibi hissetmiyorum. Hangi okul olursa olsun şu okullara gittikten sonra daha kesin bir cevap verebilirimArkadaşlar okuduğunuz lise hangisi ve memnun olup olmadığınız merak ediyorum. Bir daha tercih hakkınız olsa gider misiniz?
Memnun da değilim. Öğretmen lisesi diye geldik.. düz anadolu lisesine dönüp sınavsız öğrenci aldı. Şimdi de tekrar sınavlı olacakmış. Eğitim kalitesi düştü.. Fizik ve Matematik hocaları sağ olsun, hiçbir şey öğrenemeden geçtik. Tek artı yanı Edebiyat ve İngilizce öğretmeniydi. Okulun en iyi ingilizcecisi, ilk iki sene sınıf öğretmenimizdi. Kendisi dil sınıfını almadı. Şu an A1 Türkçe A0 İngilizcesi olan bir kadının dersindeyim. Mükemmel telaffuzlar, çok güzel çeviriler ile ilerliyoruz.Arkadaşlar okuduğunuz lise hangisi ve memnun olup olmadığınız merak ediyorum. Bir daha tercih hakkınız olsa gider misiniz?
Allah kurtarsın kardeşimGitmem..
Memnun da değilim. Öğretmen lisesi diye geldik.. düz anadolu lisesine dönüp sınavsız öğrenci aldı. Şimdi de tekrar sınavlı olacakmış. Eğitim kalitesi düştü.. Fizik ve Matematik hocaları sağ olsun, hiçbir şey öğrenemeden geçtik. Tek artı yanı Edebiyat ve İngilizce öğretmeniydi. Okulun en iyi ingilizcecisi, ilk iki sene sınıf öğretmenimizdi. Kendisi dil sınıfını almadı. Şu an A1 Türkçe A0 İngilizcesi olan bir kadının dersindeyim. Mükemmel telaffuzlar, çok güzel çeviriler ile ilerliyoruz.
9.sınıfsan öyle oluyo sonra açılıyorlar burak yılmaz misaliArkadaş ortamı dışında her şey çok güzel fakat herkes çok utangaç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.